Stiri

Holograf revine cu un nou single "Fericire in dar"

Holograf revine cu un nou single "Fericire in dar"

1 martie vine cu o megasurpriza din partea trupei Holograf! Cei cinci membri ai trupei lanseaza drept cadou de martisor un nou single intitulat “Fericire in dar”. “Pentru ca o lansam astazi, o consideram din toata inima un martisor pentru fetele si femeile care ne asculta muzica.”, marturisesc membrii trupei.

Piesa a fost difuzata in premiera astazi, la Europa FM, in cadrul emisiunii “Europa Express” a lui George Zafiu, urmand ca aceasta sa poata fi ascultata exclusiv la Europa FM in perioada 1-8 martie. “Am vrut sa fie o piesa vie, tonica, si credem ca am reusit sa readucem ceva dintr-un anume optimism care a caracterizat muzica Holograf, indiferent de perioada.

Si cand vine primavara parca simti ca totul incepe sa mearga mai bine, ca lucrurile se mai aseaza, ca totul isi revine, in natura ca si in vietile noastre, asa ca si textul piesei vorbeste despre o intoarcere la o viata pe care o asteptam cu totii.”, povestesc cei cinci. Momentan trupa Holograf lucreaza la un nou album pe care va fi inclus si nou single, “Fericire in dar”.

Sursa: MediaPRO Music Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 01 martie 2010, 17:27

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri