Stiri

INNA difuzata si pe radiourile din UK

INNA difuzata si pe radiourile din UK

Numele INNEI a devenit sinonim cu succesul; rand pe rand stirile legate de reusitele muzicale internationale nu intarzie sa apara. La inceputul acestei saptamani, afisarea topului Billboard Dance Airplay reconfirma pozitia intai obtinuta de romanca; no.1 precede lansarea albumului INNEI care va fi lansat pe piata americana la inceputul lunii februarie.

Ultima noutate vine din UK unde INNA a intrat in difuzarea radiourilor cu piesa Hot; piata britanica este una elitista fiind la mare cautare stiluri muzicale mai putin comerciale, UK reprezentand o adevarata insula muzicala in Europa.

Si fanii romani au fost recompensati la inceputul acestei saptamani cu un nou single, 10 MINUTES, creatie Play&Win. Piesa inca de la lansare a facut usoara valva datorita noului stil abordat de INNA. Noul single va fi inclus pe albumul INNEI ce va fi lansat in doua saptamani.

INNA este unul dintre cei mai populari artisti europeni, ca dovada in acest sens sunt cele peste 75 de milioane de vizualizari pe youtube, precum si cei peste 150 000 de fani de pe facebook

Sursa: Roton Autor: Adi.Vrauko, postat vineri, 29 ianuarie 2010, 18:15
Tags: inna

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri