Stiri

Interviu monden.info cu...  Guess Who

Interviu monden.info cu... Guess Who

La doar cateva zile de la lansarea videoclipului Manifest care a avut deja aproape jumatare de milion de viziualizari, Guess Who a oferit la sediul Music Expert Company ultimele interviuri din acest an.

Colegii de la monden.info au avut asadar ocazia sa stea de vorba cu el, asa dupa cum puteti citi si mai jos:

1. Monden.info: Te asteptai ca “Manifest” sa aiba succesul pe care l-a avut?
Guess Who: Nu, nu ma asteptam, dar imi doream… Videoclipul il aveam de o luna – m-am tot uitat la el si, automat, mi s-a dus tot entuziasmul de la prima vizualizare a clipului / prima auditie a piesei, si nu credeam ca o sa placa foarte mult, cum place astazi. Sunt placut surprins si asta-mi da incredere sa continui ceea ce fac.

2. De ce ai ales sa colaborezi cu Andrei Staruiala la acest videoclip?
Guess Who: Il urmaresc de mult pe Staruiala, a mai facut vreo 2-3 clipuri, mi-a placut foarte mult deoarece avea ceva artistic in clipurile sale si am zis ca trebuia sa fac ceva cu el. Spike nu avea timp, se grabea sa termine “Unu Altu” in perioada aia, de abia fusese filmat.

3. Cum au decurs filmarile videoclipului, ce probleme ati intampinat?
Guess Who:
Pana la ora 19 nu am avut fumigene… Fumigenele care ar fi trebuit sa faca fum, dar au facut o flama de 5 cm. Nu stiam nici macar daca putem sa facem acea flama de 5 cm pe bloc, deoarece vis-a-vis era aeroportul Baneasa si am crezut ca vin elicoptere sa ne ridice “protestantii”… Dar per total a fost ok. Greu de facut rost de oameni si de mobilizat – probabil si din cauza ca s-a filmat foarte departe, undeva la marginea Bucurestiului.

4. Ai inceput deja sa lucrezi la albumul nou… Cate piese ai reusit sa inregistrezi pana acum?
Guess Who:
Lucrez la mai multe, inca n-am apucat sa le si finalizez, dar la anul in primavara sper sa lansez albumul, asa ca ma grabesc maxim. Dar nu vreau sa ma grabesc sa iasa un lucru nasol, vreau ca fiecare piesa sa fie buna.

5. Urmatorul single va fi tot unul social?
Guess Who: Va fi unul optimist, poate va avea si o forma de social. Il voi lansa in primavara, cand lumea ‘revine la viata’.

6. Cum a decurs reTU-r?
Guess Who: Misto. Nu la fel ca TU-r, dar tare. A inceput prost dar s-a terminat bine. A inceput la Baia Mare, nu am avut o promovare ok, au fost niste probleme, dar la Mioveni a fost WOW.

7. Cand va fi finala?

continuare...

Guess Who - Manifest from Music Expert Company on Vimeo.

Sursa: monden.info Autor: Daimon, postat joi, 18 noiembrie 2010, 17:35

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri