Stiri

Interviu monden.info cu Tiesto

Interviu monden.info cu Tiesto

Colegii de la monden.info au realizat un material de exceptie cu Tiesto cel care a fost ultima data in Romania cu ocazia The Mission Dance Weekend si pe care vommai avea, cu siguranta si alte ocazii sa il revedem. Dar sa lasam povestile introductive si sa trecem la materialul propriu zis:

Tiesto unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti DJi din lume. DJ Mag spune asta, miile de fani de la concerte striga asta, zecile de mii de ascultatori ai show-ului sau radio, Club Life (unde au aparut si Deepside Deejays), o sustin si ei. Nu poti spune trance sau dance fara sa spui Tiesto. Nu poti spune Traffic, Love comes again sau Dance 4 life fara sa te treaca fiori si fara sa-ti aduci aminte de cel putin un show de-al lui care te-a marcat.

Succesul lui Tiesto se datoreaza pasiunii lui imense pentru muzica, a modului in care se dedica unei cariere care-l poarta aproape saptamanal dintr-o parte intr-alta a lumii si face toate astea cu zambetul pe buze, cu castile pe urechi si cu degetele pe sintetizator. Intre toate astea mai are timp sa scrie si pe Twitter si pe Facebook, facandu-i pe fani fericiti nu doar cu muzica lui, ci si cu implicarea lui reala. Asta face din Tiesto unul dintre cei mai iubiti DJi din lume, care smulge la fiecare show siruri nesfarsite de aplauze
.

1. Monden.info: Muzica ta se indreapta catre noi directii. A devenit mai agresiva, un pic mai electronica. Cum s-a intamplat acest lucru si care e motivatia din spatele lui?

Tiesto: E progresul meu ca artist. Muzica mea reflecta diferitele influente pe care le-am asimilat ascultand muzica si includ indie rock, electro si tehno, din care-mi iau elemente atunci cand creez piese noi.

2. Monden.info: Care sunt reactiile fanilor fata de aceasta directie noua?
Tiesto
: Fanii mei ma sustin tot timpul si sunt minunati! Se pare ca muzica mea le place foarte mult, iar asta e cel mai important pentru mine.

3. Monden.info: Ai descoperit DJi interesanti in calatoriile tale prin lume?
Tiesto: Intotdeauna incerc sa descopar muzica noua si artisti noi din diferite genuri si sunt o multime de artisti extraordinari in lume. Henrik B si Dada Life sunt foarte buni – sa-i ascultati!

4. Monden.info: Ai o baza de fani imensa pe Twitter si pe Facebook. Cum te ajuta asta sa tii legatura cu fanii?
Tiesto
: Socializarea online e o parte foarte importanta din ceea ce fac. Imi place la nebunie ca pot tine legatura cu fanii mei si ca pot fi aproape de ei. Pot sa interactionez direct cu ei, iar asta e lucrul minunat despre lumea online! Sunt uimit ca am aproape 5 milioane de fani pe Facebook – fanii mei sunt extraordinari!

5. Monden.info: Ai incins atmosfera la The Mission Dance Weekend in Romania. Cum a fost aceasta experienta pentru tine?
Tiesto: A fost minunat! Iubesc sa mixez si a fost un show foarte tare, fiindca atmosfera a fost de-a dreptul electrizanta!

6. Monden.info: Care sunt asteptarile tale de la noul album, Kaleidoscope?
Tiesto
: E un album pe care l-am facut cu mare drag. Am lucrat la el cu artisti minunati, precum Tegan & Sara, Nelly Furtado si Kele de la Bloc Party. Simt ca acest album a adus impreuna multe influente muzicale intr-un mod foarte reusit. A fost o experienta foarte placuta sa lucrez din nou la piese pentru noul album Kaleidoscope Remixed, la care am lucrat cu cativa dintre cei mai buni producatori din industrie, cu ajutorul carora am reusit sa dau un sound si mai fresh celor mai bune piese de pe Kaleidoscope.

7. Monden.info: Sunt o multime de colaborari pe Kaleidoscope. Iti influenteaza piesele artistii vocali cu care lucrezi? Cum functioneaza colaborarea?
Tiesto: Cu siguranta. Lucram impreuna pentru a creea o piesa care sa aduca stilurile noastre impreuna si sa o faca foarte bine. Cei cu care am lucrat pentru Kaleidoscope m-au influentat enorm si a fost incredibil sa lucrez cu cativa dintre cei mai talentati artisti din muzica.

8. Monden.info: E vreun loc din lume unde ti-ar placea sa mixezi si nu ai ajuns inca?
Tiesto: Am fost extrem de norocos sa mixez intr-o sumedenie de locuri minunate din toata lumea si in fata multor oameni extraordinari. De ce sa nu tind catre mai mult? Din cate stiu, inca n-a mixat nici un DJ pe Luna!

9. Monden.info: Care este DJ-ul tau preferat dintre cei care sunt in plina evolutie?
Tiesto: Dada Life sunt foarte tari acum. Sa fiti cu ochii pe ei in 2011.

10. Monden.info: Ce face cel mai cunoscut DJ din toata lumea in timpul lui liber? Are asa ceva?
Tiesto: Programul meu este foarte incarcat mai tot timpul anului, asa ca in timpul meu liber imi place sa dorm si sa-mi incarc bateriile pentru urmatoarea serie de show-uri! Stiu ca nu e foarte rock ‘n’ roll, dar e adevarat!

11. Monden.info: Care este, in opinia ta, cea mai mare putere a muzicii trance?
Tiesto: Este incredibil faptul ca muzica dance a devenit un gen de mainstream. Au loc o multime de colaborari intre DJi si artisti de mainstream din pop, hip hop sau indie, iar acest lucru arata cat de puternica este muzica trance. Cred ca energia si vibe-ul sau au o influenta puternica asupra oamenilor si ii ajuta sa se distreze, iar astea e partea cea mai buna!

12. Monden.info: Poti sa ne spui cate ceva despre noul tau proiect, A new dawn?
Tiesto: Nu va pot spune prea multe acum, asa ca va trebui sa asteptati pana la lansare, insa lucrez din greu la el si sper ca le va placea si fanilor.

Monden.info: Fanii tai din Romania abia asteapta sa auda cateva cuvinte de la tine.
Tiesto: Hello Romania! Va multumesc pentru sustinere si abia astept sa mixez din nou in Romania, curand sper!

Pentru cei care o prefera, oferim si varianta in engleza a interviului.

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat miercuri, 27 octombrie 2010, 15:16

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri