Stiri

Issa nu s-a inteles la bani cu Playboy

Issa nu s-a inteles la bani cu Playboy

Atat de asteptatul pictorial Playboy cu Issa de la Elegance nu va mai fi realizat. Motivul? Iubita lui Costi Ionita nu s-a inteles la bani cu reprezentantii revistei. In urma cu o luna, paginile ziarelor "vuiau", anuntand ca iubita lui Costi Ionita, Issa, va aparea goala in Playboy. Se dorea a fi un pictorial incendiar, mult asteptat de amatorii de frumuseti naturale, tinand cont ca blondina este bine dotata, fara "imbunatatiri".

Pe atunci, in febra negocierilor, Issa declara: "Este o provocare pentru mine. Nu o fac pentru bani, pentru ca, slava Domnului, am destui. Bineinteles ca suma la care vor ajunge negocierile nu va fi nesemnificativa. Dar nu este scopul pentru care fac acest lucru". La mai mult de o luna de la aceasta declaratie, proiectul pare sa fi stagnat. Motivul este ca cei de la Playboy nu i-au oferit cantaretei suma dorita pentru a accepta sa isi arate nurii romanilor.

In ultima perioada, remuneratiile oferite vedetelor fotografiate au scazut considerabil, vehiculandu-se ca nimeni nu ar mai fi luat de mult peste 3.000 de dolari. Se aude insa ca pretentiile blondei de la Elegance ar fi depasit cu mult 10.000 de dolari. Stramtorati la buzunar sau dezinteresati, cei de la Playboy isi indreapta privirea spre alte domnisoare mai "modeste", pentru a nu le seca astfel bugetul.

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat miercuri, 24 martie 2004, 06:23

Comentarii(6)

nessi25-07-2005 21:37:11
nessi
te ai tampit

xce ai ma n ai mai vazuyt femei? cred ca de asta ti se pare asa frumoasa si apropo studioul nu e in bloc e la casa asa ca................ cine stie ce cauta ea in blocul ala c

nessi25-07-2005 21:35:02
nessi
proasta

este cea mai naspa femeie care am vazut o vreodata si a pus de toate si tot naspa e cel mai tere e ca sustine ca e naturala dar in revista are pana si unghii false sa nu mai vnb de par si sani cu silicoane care arata ca dracu e mai frumoasa cristina

Dragos Hip-hop for ever!14-07-2005 03:52:34
Dragos Hip-hop for ever!
Ne-a dat pe spate!!

Romania trezeste-te!! fata asta e dementiala!daca zice cineva altceva,inseamna ca are probleme mari cu vazul sau nu a luat Playboyul!! Meserie frate!Cea mai tare din tara asta!Nota 100(dar nu s-a inventata).Ce luciu,ce altceva..deschide ochii..mama,a,,a,

dan441615-02-2005 04:12:11
dan4416
issa

credetima ca merita toti bani issa , este ff buna studioul la care inregistreaza este la mine in bloc , si e mai buna in realitate decat la tv, Dati si voi voturi la playboy , ca sa vada redactorii revistei ca este lumea interesata de ea si sa ii dea cati bani cere.

minunatul07-09-2004 14:10:33
minunatul
issa

Bai frate, mai intai de toate uitate la tine si apoi baga dume despre altii.Pun pariu ca tu nu ai cu ce sa te lauzi asa ca las-o pe Issa in pace ca e viata ei si face ce vrea ca ea.

Cornuletz!!!!24-03-2004 23:00:19
Cornuletz!!!!
La draq!

Mai frate , cum a fost bagata in seama , a inceput cu pretentiile!In primul rand ca nu arata asa de bine , incat sa aiba asa mari sperante! In al doilea rand , eu nu vad cu ce a fost imbunatatita de natura!Ca in videoclip are niste sani mici.....Cred ca de-abia si-a gasit sutine...Trei nule!

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri