Stiri

Iubita lui Mutu, mustrata de boss-ul Pro-TV

Stirista Monica Dascalu l-a cam suparat pe seful ei, boss-ul Pro Tv Adrian Sarbu dupa ce saptamana trecuta s-a afisat la bratul lui Adrian Mutu. Se pare ca lui Sarbu nu i-a picat bine valva care s-a facut in presa dupa ce angajata lui s-a distrat de minune la Pitesti, la nunta celor mai buni prieteni ai Briliantului. Astfel, pe coridoarele televiziunii din Pache Protopopescu se vorbeste despre lectia primita de Monica, prilej cu care i s-a explicat ce mult inseamna discretia atunci cand reprezinti o institutie-model cu angajati seriosi. I-A RASPUNS LA SMS Probabil ca Adrian Sarbu a auzit la fel ca restul lumii cum l-a sarutat Monica pe fostul sot al Alexandrei Dinu de fata cu toti nuntasii, dupa ce el a cucerit-o cu o serie de sms-uri si in urma unor convorbiri telefonice de mare efect. Si cum sa nu dai cu basca de pamant cand o fata fina si educata ca Monica paseste pe urmele vedetei porno Laura Andresan, a modelului Ayda Yespica, a ziaristei Ioana Popescu si lista poate continua. Asa ca, de unde Monica se jura ca nu s-a lasat vrajita si pace de sms-urile atacantului de la Juventus, acum a ajuns sa se imprieteneasca cu mama lui Mutu. Lumea o vede deja pe bruneta in locul Alexandrei, femeia care ii va arata sportivului calea cea dreapta, dupa nenumaratele scandaluri in care a fost implicat. Insa, la fel de bine, Adrian se poate reorienta rapid spre o noua victima. O IUBIRE IMPOSIBILA Despre viata sentimentala a Monicai Dascalu nu s-a vorbit prea mult in presa, cu exceptia relatiei pe care a avut-o cu controversatul om de afaceri Marius Vizer, actualul iubit al Irinei, ex-A.S.I.A. Vedeta nu a confirmat vreodata ca a fost impreuna cu Vizer, insa s-a scris ca parintii prezentatoarei nu au fost de acord cu alegerea fiicei lor. De inteles, daca tinem cont de faptul ca omul de afaceri oradean, in varsta de 46 de ani, este cercetat de PNA pentru acte de coruptie si trafic de influenta, fiind dat in consemn la frontiera Romaniei. NORA IDEALA Monica Dascalu si Adrian Mutu s-au cunoscut in urma cu doi ani. In acea perioada, idila dintre Adi si Kitty Cepraga era stirea zilei. Revista X-Magazin sustine ca Briliantul a i-a propus Monicai prin telefon sa ii fie iubita, insa a acceptat pana la urma doar sa fie buni amici care sa isi descarce sufletul celuilalt. Parintii fotbalistului au fost incantati cand l-au auzit pe fiul lor spunand in urma cu cateva luni: "Gata, am hotarat! Monica nu mai este doar prietena mea, ci si iubita mea". De altfel, la nunta la care au participat impreuna s-a vazut clar ca doamna Mutu o place pe Monica. Rodica, mama Briliantului, a invitat-o pe stirista Pro TV la Pitesti, cu o zi inaintea nuntii la care Mutu a fost nas. Conform X-Magazin, dupa ce jurnalistii au plecat de la petrecere, Adrian nu a mai fost retinut fata de Monica. Mesenii au fost uimiti cand l-au zarit pe Adrian punandu-i mana pe fund iubitei lui. Rodica Mutu i-ar fi spus apoi lui Adrian: "Monica e o fata deosebita, vezi sa nu o pierzi ca si pe Alexandra!".

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat marti, 21 iunie 2005, 08:03

Comentarii(7)

jamilla15-11-2005 20:28:48
jamilla
o timpenie

extraordinar!!!!asa ceva nu sa mai vazut Mutu cu Monica Dascalu.trebui sa facem diferenta.Mutu este superb i-ar Monica VARZA asa ca nu stiu cum sa ajuns aici dar ma rog!!

monica12-11-2005 23:43:26
monica

sint dezamagita ...doi oameni asa de diferitzi!!! el un derbedeu ea o lady..si totusi impreuna...ciudate sint caile Domnului!!!

Anca11-07-2005 14:22:24
Anca

Monica este o femeie superba.....merita ceva cu mult mai bun.Mutu este un fotbalist bun...intr-adevar,dar nu e frumos nici interior nici exterior.

user anonim09-07-2005 00:03:53
user anonim
O parere

cred ca mutu are o problema mare cu femeile, e si asta o boala sa nu poti sta cu o sg femeie. Sa sari din bratele uneia in bratele CELORLATE, prea bine n-o sa-i fie.

mihaela28-06-2005 23:03:46
mihaela
monica

intre mutu si monica este o iubire imposibila

oana24-06-2005 11:48:54
oana

a fost un soc pentru mine cand am auzit.aveam pretentii la monica dar se pare ca Mutu i-a luat si ei mintile.

Ortega24-06-2005 00:06:18
Ortega
E o Mare Tragedie

a inebunit pur si simplu si fata asta! Ce s-au terminat barbatii di lumea asta! se uita la acest individ plin de vicii si murdar sufleteste!

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri