Stiri

Jennifer Aniston va lansa la vara propriul parfum

Jennifer Aniston va lansa la vara propriul parfum

Desi pana acum a refuzat sa devina imaginea unor marci celebre de parfum, actrita va lansa in toamna propriul sau parfum al carui nume a fost deja dat publicitatii: Lola Vie !

Fosta vedeta a serialului Friends isi va implini astfel un vis cu care cocheta de multa vreme, acela de a avea o esenta proprie. Chiar daca parfumul nu ii va purta numele, Jennifer este foarte mandra de creatia sa deoarece s-a implicat in mod direct in toate etapele realizarii parfumului.

Mi s-a cerut de multe ori sa imi alatur numele de un parfum, dar am vrut sa fiu implicata in intregul proces, de la ideea initiala a esentei, pana la campania de promovare pe care o voi realiza impreuna cu (fotograful) Mario Sorrenti


Numele corect al parfumului, care a suscitat numeroase discutii, este Lola Vie si care ar trebui sa insemne, conform sursei citate,"razand vietii" intr-o franceza foarte originala... Eh, ce conteaza in definitiv e faptul ca parfumul va fi in magazine din aceasta vara.

 

Sursa: http://www.usmagazine.com/stylebeauty/news/jennifer-anistons-perfume-name-lola-vie-201024 Autor: Daimon, postat marti, 06 aprilie 2010, 15:01

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri