Stiri

Jennifer Garner crede ca iubirea se schimba dupa ce ai copii

Jennifer Garner crede ca iubirea se schimba dupa ce ai copii

Jennifer Garner, actrita pe care telespectatorii Acasa Tv o pot vedea in filmul „Juno”, in premiera de televiziune la Cinema ACASA, vineri, 5 februarie, de la orele 20.30, crede ca iubirea dintre ea si Ben Affleck s-a scimbat dupa ce in relatia lor au aparut copiii.

 

Jennifer si Ben sunt un bun exemplu ca iubirea chiar poate rezista la Hollywood. Cei doi se pare ca au descoperit secretul fericirii, dar pana si ei sunt de parere ca lucrurile se schimba atunci cand intervin copiii si trebuie sa gaseasca noi metode pentru a tine flacara aprinsa. Jennifer Garner a marturisit ca nu s-a gandit foarte serios atunci cand a luat hotararea sa se marite cu Ben Affleck, ci mai mult s-a lasat purtata de val. „Candva dupa ce am avut al doilea copil, mi-am dat seama ca lucrurile devin serioase”, glumeste Jennifer Garner.

 

Totusi, Jennifer si Ben au invatat sa se adapteze la viata de familie de cand au venit pe lume cele doua fetite ale lor, Violet si Serafina. „Se schimba definitia de romantic. Pana si un mic dejun impreuna cu copiii poate deveni romantic. Ca sa treci cu bine peste zi trebuie sa faci ca pana si asta sa fie romantic”, continua razand Jennifer.

Pe Jennifer Garner, telespectatorii de ACASA o vor putea urmari vineri, pe 5 februarie de la orele 20.30, in filmul „Juno”, de patru ori nominalizat la Oscar si castigator al statuetei pentru scenariul scris de Diablo Cody.

Sursa: Acasa Tv Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 02 februarie 2010, 17:32

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri