Stiri

Johnny Depp alaturi de Patti Smith si Eddie Vedder in cadrul unui concert de protest

Johnny Depp alaturi de Patti Smith si Eddie Vedder in cadrul unui concert de protest

In cadrul unei campanii de sprijinire a trei tineri acuzati pentru de crime pe care multa lume crede ca nu le-au comis ei, actorul a urcat pe scena alaturi de Patti Smith si Eddie Vedder in cadrul unui concert care a avut loc in Arkansas.

Evenimentul in cadrul caruia actorul Johnny Depp s-a alaturat lui Patti Smith si Eddie Vedder a avut loc pe 28 august. Depp a cantat orima data piesa Dancing Barefoot dupa care a revenit pe scena pentru a intepreta alaturi de mai multe dintre vedetele prezente (Ben Harper, Natalie Maines si fiul lui George Harrison, Dhani Harrison) piesa People Have the Power.

Concertul a fost organizat, dupa cum spuneam pentru a atrage atentia asupra cazului in care trei tineri din West Memphis au fost inchisi pentru 17 ani sub acuzatia ca i-ar fi ucis pe alti trei tineri.

Multa lume considera ca au fost condamnati pe nedrept, si ca intreg procesul este pus sub semnul intrebarii din cauza viciilor de procedura si a lipsei de probe. Sustinatorii cauzei doresc, daca nu eliberarea tinerilor, cel putin rejudecarea cazului.



 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat miercuri, 01 septembrie 2010, 16:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri