Stiri

Jolie, mai putini spectatori decit Morgenstern

Jolie, mai putini spectatori decit Morgenstern

In topul incasarilor alcatuit de americani pentru veniturile realizate la fiecare sfirsit de saptamina de peliculele de pe marile ecrane, "The Passions of the Christ" a fost intrecut de un film cu zombi. Dupa trei saptamini in care nici o premiera nu reusea sa trezeasca mai mult interes, filmul in care joaca Maia Morgenstern a coborit pe a doua pozitie a box-office-ului din SUA.

Liderul pietei in acest weekend a fost pentru americani "Dawn of the Dead". Reluand povestea unui succes cinematografic cult din 1979, aceasta pelicula a strins 27,3 milioane de dolari. "Passion" a coborit pe locul doi, dupa 3 saptamini in care incasarile de weekend l-au clasat pe primul loc. Pe locul 3 in box-office-ul american in acest weekend a fost "Taking Lives", filmul in care Angelina Jolie este agentul FBI Illeana Scot.

Pe locurile urmatoare au cazut "Starsky & Hutch" si "Secret Window", pentru ca al saselea film clasat in weekend sa fie "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", ultima pelicula a lui Jim Carrey.

Sursa: evenimentul zilei Autor: Anonymous, postat marti, 23 martie 2004, 09:03

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri