Stiri

Jordan spera sa se casatoreasca

Jordan spera sa se casatoreasca

Jordan, Katie Price, dupa numele real, manechin international, cu bani multi in banca si cu priza la barbati, se gandeste tot mai mult sa isi uneasca destinul cu iubitul ei, cipriotul Peter Andre. Acest amanunt a ajuns la urechile presei, printr-un apropiat binevoitor al fostei vedete Playboy. Acesta spune ca frumoasa siliconata a scris despre acest gand secret in autobiografia sa, ce urmeaza sa apara pe piata in aceasta vara.

In afara de acest lucru, Jordan merge foarte departe cu dezvaluirile legate de viata sa intima si despre relatiile cu barbatii care i-au piperat existenta. In paginile cartii, planturoasa femeie dezvaluie amanunte picante referitoare la sexualitatea ei, despre jucarii erotice, chiar si despre pozitiile in care adora sa faca sex, elemente care vor asigura vanzarea rapida a tuturor exemplarelor cartii ei.

Cum era de asteptat, Jordan nu pierde ocazia sa vorbeasca si despre prima intalnire cu cel mai cunoscut fotbalist britanic la ora actuala, David Beckham, pe care Katie il considera drept cel mai sexy si cel mai stilat barbat din intreaga lume. Sexoasa vedeta nu sare nici peste capitolele tragice din viata ei, cum ar fi lupta ei cu cancerul si infirmitatea fiului sau, Harvey.

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat joi, 22 aprilie 2004, 10:28

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri