Stiri

Kanye West ii tot cere scuze lui Taylor Swift si ii compune un cantec

Kanye West ii tot cere scuze lui Taylor Swift si ii compune un cantec

Povestea are deja un an aproape. La ultima editie a WMA Kanye s-a bagat peste Taylor chiar in momentul in care aceasta isi tinea discursul de multumiri pentru premiul primit, spunand ca Beyonce ar fi trebuit sa primeasca premiul respectiv.

Intre timp lucrurile au luat o alta intorsatura, Kanye si-a cerut scuze, via Twitter, si mai mult a anuntat chiar ca pe noul lui album vom regasi si o piesa dedicata lui Taylor Swift. De altfel el a tinut sa precizeze ca de fapt iesirea lui de anul trecut nu are nici o legatura cu Taylor (chiar ii pare rau ca fata s-a nimerit sa fie acolo) el avand de fapt treaba cu toata industria din spatele acestor showuri de "premiere".

Discursul lui Kanye din ultima vreme a luat la un moment dat si o tenta melodramatica cand s-a referit la modul in care media a tratat incidentul "Au vrut ca voi toti sa credeti ca sunt unmonstru in realitate ca sa nu imi mai ascultati muzica." Kanye a mai adugat la un moment dat ca de fapt lui ii place muzica country, tot asa cum lui Taylor ii place rapul... asa ca nu vede de ce sa nu se inteleaga (zic eu).

Nu au fost putini nici cei care l-au suspectat pe Kanye West ca de fapt isi face doar publicitate prin refeririel repetate la Taylor Swift... well... orice varianta e posibila.

Mai jos va oferim o poveste a intamplarii de anul trecut.

 

Sursa: www.artistdirect.com Autor: Daimon, postat miercuri, 08 septembrie 2010, 11:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri