Stiri

Katy Perry insista : „Sunt originala!”

Katy Perry insista : „Sunt originala!”

 

Cantareata americana a insistat asupra faptului ca una din perceptiile cele mai false, pe care o poate avea publicul despre ea e aceea ca ea ar fi de fapt „un produs” rezultat al ideilor altcuiva (adica a unui producator, asa cum se stie ca exista o gramada de diverse trupe si artisti facuti la comanda si carora li se spune si unde sa puna virgula atunci cand ofera interviuri)

 

Katy Perry a insistat asupra faptului ca este un artist autonom care detine controlul asupra imaginii si a muzicii sale, ca ea este capitanul vaporului sau.

 

Vorbind despre influentele, sau mai bine zis de trupele care i/au dat idei pentru cel de-al doilea album, cantareata a oferit un raspuns destul de eclectic, facand referire la muzica anilor ’90, la Hole, la The Cardigans... dar si la Ace of Base. Vorbind despre idolul ei in muzica, Katy l-a amintit pe Freddie Mercury despre care a spus „e atat de uimitor pentru ca este al lui insusi. Apreciez cu adevarat pe oricine are un stil unic si nu merge pe urmele tuturor celorlalti.”

 

In varsta de 25 de ani, Katy este logodita cu actorul Russel Brand si conform zvonurilor ar urma sa scoata un al treilea material in cursul lui 2010. Dintre piesele care au facut-o celebra amintim : You’re so gay !, I kissed a girl sau Hot n’Cold.

Sursa: www.mtv.tv Autor: Daimon, postat vineri, 05 martie 2010, 11:25

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri