Stiri

Katy Perry pe primul loc in Billboard 200 (video bonus)

Katy Perry pe primul loc in Billboard 200 (video bonus)

Al doilea album lansat de Katy Perry la Capitol Records, Teenage Dream a debutat cum nu se poate mai bine, pe primul loc in Billboard 200 si pe primul loc si in clasamentul vanzarilor digitale si este prima artista care reuseste sa urce drect pe primul loc anul acesta (exceptand performanta reusita de Ke$ha cu "Animal")

Ca si numar de unitati, albumul s-a vandut in 190.000 de bucati fizic si 259.000 digital, aceste cifre sunt mult peste cele reusite de One of The Boys care in cea mai buna saptamana a vandut doar 63.000 de unitati.

Desi trece printr-o perioada mai complicata in viata personala, Fantasia se poate bucura de faptul ca albumul ei Back To Me a debutat pe locul doi cu 117.000 unitati. Mai mult, materialul a intrat pe primul loc in topul albumelor R&B si Hip-Hop.

Alte lucruri de semnalat ar fi caderea lui Eminem pe locul 3. Recovery a facut o figura interesanta, dar nu a "revigorat industria muzicala" asa cum sperau unii. Usher debuteaza pe locul patru cu Versus, ceea ce inseamna ca artistul se poate lauda de pe acum cu sase albume care au atins top 10.

Pentru toate celelalte cifre, puteti consulta pagina billboard.

Sursa: www.billboard.com Autor: Daimon, postat joi, 02 septembrie 2010, 14:44

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri