Stiri

Katy Perry, Pink, Alicia Keys si probabil Lady Gaga pe scena MTV Video Music Awards 2010

Katy Perry, Pink, Alicia Keys si probabil Lady Gaga pe scena MTV Video Music Awards 2010

Dupa ce ieri au anuntat lista nominalizatilor pentru evenimentul din 12 septembrie, cei de la MTV au oferit si o parte din numele artistilor pe care ii vom putea vedea pe scena in acea seara. Este vorba de Katy Perry, de Jay-Z, Pink, dar si de Alicia Keys, cea care tocmai s-a casatorit si e cat se poate de insarcinata.

Katy Perry va cantaprobabil una din piesele de pe albumul Teenage Dream, de vazut care din ele, asta dupa ce anul trecut a fost implicata in prezentare alaturi de Russel Brand, prezumptivul ei viitor sot.

Pink va reveni la randul ei pe scena MTV VMA dupa ce anul trecut a uluit asistenta cu piesa Sober.

Usher va reveni cu o piesa in cadrul acestui spectacol, dupa o pauza de aproape 7 ani, in timp ce 30 seconds to Mars sunt ultima trupa anuntata pentru moment.

Pana vom avea alte confirmari, putem avansa si noi niste nume. De exemplu Lady Gaga, cea care a obtinut 13 nominalizari (care in mod sigur ii vor aduce macar cateva premii) nu cred ca va lipsi. Tinand cont dsi de faptul ca turneul Monster Ball are prevazuta o pauxa de niste zile in acea perioada, as indrazni sa avansez ideea ca Gaga chiar se pregateste pentru seara VMA 2010.

Un alt nume care probabil nu va lipsi este Eminem. Recovery se dovedeste unul din albumele anului, iar artistul are 8 nominalizari. Desi a bombanit ceva cum ca el are concerte in acea perioada, e putin probabil sa lipseasca de la eveniment.
 

Sursa: www.mtv.com Autor: Daimon, postat joi, 05 august 2010, 12:49

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri