Stiri

KEO LIVE SHOW in turneul Mix Music Evolution (2011-2012)

KEO LIVE SHOW in turneul Mix Music Evolution (2011-2012)

KEO alaturi de trupa sa vor lua parte la cel mai mare turneu artistic organizat pana acum in Romania: Mix Music Evolution care va insemna un total de 100 de evenimente, in 33 de orase din Romania, in doua perioade diferite. Turneul va debuta pe 29 aprilie urmand ca spectacolele sa aiba loc pana pe 30 octombrie 2011. Dupa aproximativ o luna de pauza, din 1 decembrie 2011 pana pe 8 ianuarie 2012 va avea loc a doua parte a turneului.

KEO si trupa sa a pregatit un show live exceptional, special conceput pentru acest turneu, plin de energie si de surprize. In cadrul spectacolului, KEO il va avea ca invitat special pe Skizzo Skillz, alaturi de care a lansat recent noul single «Fac Ce Vreau»

Turneul este o initiativa privata a Companiei Artistice Mix Music, condusa de Marius Gavrila, director turneu Bodo (Proconsul), director artistic Catalin Maruta, director evenimente Gheorghe Gheorghiu.

In fiecare week-end, Mix Music Evolution va propune un adevarat orasel al distractiei, cu terase, magazine, scena, un radio al oraselului, iar publicul se va intalni cu artisti de renume din stiluri diferite, printre care Proconsul, Andreea Balan, Laurentiu Duta, Gheorghe Gheorghiu, Catalin Maruta.

Productia acestui eveniment este uriasa: caravana auto va fi formata din peste 40 de vehicule (TIR-uri, camioane, microbuze, rulote, generatoare de energie, scene mobile). Peste 200 de tone de echipament, insemnand scene, aparatura de sonorizare, lumini, efecte speciale, mobilier, utilaje pentru parcurile de distractii si multe altele vor fi mutate in fiecare saptamana in alt punct de pe harta tarii.

Noi va vom tine la curent cu desfasurarea turneului informatii suplimentare veti putea gasi si pe www.mixmusicevolution.ro sau mixmusicevolution.blogspot.com

Sursa: comunicat de presa Autor: Daimon, postat luni, 25 aprilie 2011, 21:41

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri