Stiri

Kylie Minogue salveaza femeile de cancer!

Kylie Minogue salveaza femeile de cancer!

Kylie Minogue este o alta celebritate care doreste si totodata se implica in campanii de caritate pentru cancerul de san.

Starul in varsta de 41 de ani a fost diagnosticata cu aceasta boala in timpul turneului ei mondial, "Showgirl" din 2005.

Ea impreuna cu fotograful Mario Testino au dat nastere unei noi camapanii pentru Breakthrough Brest Cancer, astfel ei lanseaza o colectie de moda special creata pentru femeile bolnave de cancer la san.

Marks and Spencer si Topshop sunt primii care au raspuns afirmativ la invitatia lansata de Kylie si Mario.

Campania se va axa pe o serie de haine special create, fiecare lucru cu povestea lui.

Toata aceasta actiune se va desfasura pe durata a sase saptamani.

Vorbind despre munca ei de caritate, Kylie a declarat: "Aceasta inseamna cat de mult imi doresc sa ajut femeile care se confrunta cu o boala uneori necrutatoare, am sa sprijin din toata inima toate actiunile pe care prietenii mei mi le ofera deoarece imi doresc sa strang fonduri considerabile necesare pentru lucrarile vitale intreprinse de Breakthrough Breast Cancer".

Cantareata stie prin ce chinuri a trecut, cat de multe a indurat mai ales orele de chimioterapie care reprezentau un cosmar pentru ea.

Kylie o numeste o "boala partiala fatala" deoarece daca este descoperita la timp se poate gasi o rezolvare, cum s-a intamplat si in cazul ei.

Se considera o persoana norocoasa si ii multumeste lui Dumnezeu ca a ajutat-o sa treaca peste cel mai dificil moment din viata ei.

Cancerul la san a schimbat-o pe cantareara.Acum este o persoana mult mai matura, a invatat sa accepte viata cu bune si rele.

Alte vedete care si-au oferit ajutorul sunt actrita Sienna Miller si modelul Claudia Schiffer.



 

Sursa: femalefirst.co.uk Autor: Florence, postat luni, 29 martie 2010, 13:20

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri