Stiri

La Multi Ani! Big Mac

La Multi Ani! Big Mac

Acesta este, la urma urmei, ziua de nastere a 40 de ani de cand foloseste produsele alimentare sale preferate: McDonald's Big Mac.

Gotske, care a spus ca a mancat primul sau Big Mac pe 17 mai 1972, in Fond du Lac, Wis, a spus ca el inca mai mananca doua Big Mac-uri in fiecare zi.

Astazi el va manca al 21292 -lea Big Mac. "Fiecare Big Mac pe care il mananc primul mâncat vreodată", a spus Gotske ABCNEWS.com.

Si Gotske cu siguranta, nu este singurul care adora Big Mac-uri. Orasele din tara incearca sa interzicerea alimentelor nesănătoase. Totul e destul de bine, atunci când vorbim despre grasimi trans-sau de pesticide legume incarcat, dar nici macar nu încercati sa mergi in apropiere de Big Mac. Burger este vandut în mai multe restaurante McDonald's 13700 în Statele Unite şi în mai mult de 100 de ţări din întreaga lume. În Statele Unite singur, 560 milioane Big Mac-urile sunt vândute în fiecare an, a declarat Danya Proud, un purtator de cuvant al McDonald's.

Big Mac este Big Hit

Big Mac a fost introdusa pentru prima oara în 1972, cand un proprietar de McDonald's franciza din Pennsylvania, se recomanda ca societatea dezvolta un burger cu doua bucati de carne de vită, în loc de doar una.

Sursa: http://abcnews.go.com/Business/story?id=3521002&page=1 Autor: mikethejunkfood, postat marti, 09 martie 2010, 14:08
Tags: big mac

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri