Stiri

Larry King a hotarat sa se retraga dupa 25 de ani de 'Larry King Live'

Larry King a hotarat sa se retraga dupa 25 de ani de 'Larry King Live'

In varsta de 76 de ani, gazda emisiunii Larry King Live a anuntat ca a luat decizia de a nu mai continua emisiunea difuxata de CNN, astfel ca actualul sezon, cu numarul 25 va fi si ultimul.

Stirea a fost confirmata si de cei de la CNN dupa ce ieri Larry King a scris pe blog "Vreau sa impartasesc cu voi o stire... Acum 25 de ani am stat la aceasta masa alaturi de Guvernatorul New York de atunci, Mario Cuomo, pentru prima editie aLarry King Live. Acum, cateva decenii mai tarziu, am vorbit cu cei de la CNN si le-am spus ca as vrea sa inchei cu Larry King Live in aceasta toamna iar cei de la CNN au avut gentiletea de a accepta, oferindu-mi mai mult timp pentru ca sotia mea si cu mine sa putem sa ajungem sa urmarim neciurile din ligile pentru copii".

Larry King a mai adaugat:"Voi face parte in continuare din familia CNN si voi prezenta cateva editii Larry King Special atunci cand vor exista evenimente majore la nivel national sau international"

Jon Klein, Presedintele CNN/US, a spus despre pelcarea lui King "Va incheia cu 'Larry King Live' in modul in care va considera de cuvinta, candva in acdeasta toamna. Larry este unul din membrii indragiti ai familiei CNN si va continua sa realizeze periodic editii speciale."

Larry King a mai spus ca este extrem de mandru ca a reusit de curand sa intre in Guinness Book of World Records pentru emisiunea cea mai longeviva, cu acelasi realizator si difuzata in acelasi interval orar, dar ca e timpul sa incheie acest capitol din viata sa, fara insa a oferi vreun indiciu cu privire la planurile sale profesionale.

Sursa: www.cnn.com Autor: Daimon, postat miercuri, 30 iunie 2010, 12:59

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri