Stiri

Led Zeppelin Tribute

Led Zeppelin Tribute

Concertul de luni seara de la Hard Rock Cafe va oferi spectatorilor sansa de a vedea, in premiera, una dintre cele mai originale maniere de interpretare a repertoriului Zeppelin. Pentru prima data, celebrele blues-uri "Babe, I'm Gonna Leave You", "Whole Lotta Love", "Going to California", "Four Sticks" si altele vor fi redate printr-o formula instrumentala inedita ce cuprinde, pe langa chitara, bass, tobe si muzicuta, si un tambal.

"De cand am auzit prima oara despre acest proiect mi s-a parut o idee excelenta intrucat Led Zeppelin este foarte potrivit pentru tambal. Chiar m-a surprins ca nimeni nu s-a mai gandit sa faca aceasta asociere pana acum deoarece piesele lor se preteaza foarte bine la tehnica specifica tambalului. Pentru mine este, intr-adevar, o experienta inedita si ma bucur ca pot face asta alaturi de muzicieni de valoare precum colegii alaturi de care voi canta luni, la Hard Rock Cafe", a declarat Marius Mihalache.

Seria de concerte unicat Blue Monday va continua in luna aprilie cu nume precum: Nightlosers, Alexandru Arsinel, AG Weinberger si alti invitati surpriza.

Desemnata de celebra revista "The Rolling Stone" drept "cea mai tare trupa de rock a tuturor timpurilor", Led Zeppelin au vandut de-a lungul carierei peste 300 de milioane de albume in intreaga lume, ocupand prima pozitie in topul VH1 Greatest Artists of Hard Rock. Stilul muzical semnat Led Zeppelin a devenit, in timp, inconfundabil. Considerata, pe buna dreptate, una dintre cele mai novatoare si inspiratoare trupe ale secolului 20, Led Zeppelin a combinat in repertoriul sau stiluri de muzica precum: rock, blues rock, hard rock, heavy metal, folk, funk, muzica celtica, indiana, country si altele.

Sursa: musicchat.ro Autor: RooT, postat joi, 26 martie 2009, 15:59

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri