Stiri

Liga I Gamebookers – Sinteza etapei 19

Liga I Gamebookers – Sinteza etapei 19

 

A mai trecut o saptamana, si implicit o noua etapa din Liga  I. de aceasta data.. parca cu mai putine probleme de arbitraj. Pe scurt.. lucrurile au stat in felul urmator:

 

Vineri, am avut primul meci intre doua din echipele care se lupta la retrogradare Unirea Alba-Iulia - Gloria Bistrita scor 1 - 2 (Rade Veljovic ‘2, Ribeiro Moraes ‘6, Cristian Coroian ‘77). Ardelenii mai pierd inca un meci dupa ce deschid scorul si din pacate lucrurile nu stau deloc bine pentru ei. In schimb, Bistrita lui Sumudica da semene ca se poate salva, inca o data..

 

Ceahlaul Piatra-Neamt - Otelul Galati 0 - 1 (Gabriel Giurgiu ‘21) dupa reusita din Ghencea echipa lui Pinalty a clacat cu Otelul.. rezultat in urma caruia Gigi Multescu si-a pierdut postul de la Ceahlaul.

 

Poli Timisoara - Politehnica Iasi 2 - 1 (Georgian Paun ‘7, Cosmin Contra ‘56, Dorin Goga 90+5) desi nu se gandeau la alta varianta decat la victorie, violetii au avut mult de suferit, cele 3 puncte venind chiar in ultima faza a meciului dupa o executie de exceptie a lui Goga. De remarcat revenirea cu gol a lui Cosmin Contra si plusul evident adus echipei. Pe de alta parte, Nelutu Sabau pare a avea zilele numerate la Timisoara fiind contestat de suporteri, nu atat pentru rezultate, cat pentru lipsa de orizont a echipei.

 

Sambata etapa a continuat cu Universitatea Craiova - Gaz Metan Medias 1 - 2 (Alin Liţu ‘9, Florin Lazar ‘68, Eugen Trica ‘90+2). Meciul jucat la Severin ii aduce din pacate pe olteni pe primul loc retrogradabil. Desi stadionul a fost plin, se pare ca Craiovei nu-i merge la fel de bine ca si acasa pe Oblemenco.  

 

FC Vaslui - Pandurii Targu-Jiu 2 - 1 (William Gerlem ‘5 p, Roberto Delgado ‘60, Jaka Stromajer ‘69). Un rezultat firesc, in urma caruia Vaslui revin la 4 puncte de lider iar Pandurii continua sa aiba emotii in subsolul clasamentului.  

 

International Curtea-de-Arges - Dinamo Bucuresti 1 - 3 (Bogdan Apostu ‘30, Andrei Cristea ‘57, Marius Alexe ‘67, Andrei Cristea ‘74). Chiar daca la pauza ne indreptam spre o surpriza, cainii au revenit si au caastigat fara probleme.

 

Astra Ploiesti - FC Brasov 2 - 1 (Liviu Ganea ‘15, Liviu Ganea ‘83, Robert Ilyes ‘86 p) cu siguranta surpriza etapei. Trei puncte care le aduc un pic de liniste celor de la Astra si confirma parca statutul de “doar” echipa incomoda a celor de la Brasov, care nu reusesc sa fie suficient de constanti pentru a conta acolo sus.

 

Rapid Bucuresti - Unirea Urziceni 1 - 1 (Adrian Iencsi ‘8, Marius Bilaşco ‘44). Un rezultat care nu ajuta pe nimenisi care confirma problemele pe care le au ambele echipe. Sunt zvonuri conform carora Nae Manea ar intentiona sa renunte la conducerea Rapidului, nemultumit fiind de lot.

 

CFR 1907 Cluj - Steaua Bucuresti 1 - 1 (Bogdan Stancu ‘12), Ricardo Cadu ‘35) un meci rezolvat in prima repriza. De remarcat stadionul plin de la Cluj.. dar si primele rabufniri ale lui Stoichita, care a ajuns si pana si el la limita rabdarii, dupa comentariile interminabile si deplasate ale patronului.

 

In concluzie.. o noua etapa in care echipele din frunte (cu exceptia celor de la Poli Timisoara) au pierdut puncte, Vaslui si Dinamo se apropie si ele.. deci distractia continua. La polul opus, Bistrita pare a fi echipa care va iesi din zona periculoasa, Ceahlaul, Unirea si International par deja candidate pentru retrogradare.. dar e inca premature sa dam verdicte.

 

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat luni, 01 martie 2010, 10:39

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri