Stiri

Liga I - Sinteza etapei 21

Liga I - Sinteza etapei 21

Tumultoasa competitie interna a programat in week/endul care tocmai s-a incheiat o noua etapa.

Vineri s-au jucat meciurile Ceahlaul Piatra-Neamt – Gaz Metan Medias 0–0, Astra Ploiesti – Poli Iasi 1–1 (Liviu Ganea ’76, Vali Negru ’79) si Steaua – Otelul Galati 1-0 (B. Stancu ’10). Meciuri care nu au oferit surprize, Cehlaul a mai pierdut o sansa de a iesi din zona neagra, Astra si Poli Iasi raman in zona linistita iar Steaua a mai obtinut trei puncte importante.

Duminica, Unirea Alba-Iulia – Rapid Bucuresti 0–1 (Ionita ’4), FC Vaslui – Gloria Bistrita 0–1 (Ioan Hora ’22) si FC Timisoara – Unirea Urziceni 0 – 0. Vasluiul nu se dezminte.. si mai pierde niste puncte in ceea ce e in mod cert surpriza etapei, surpriza care ii scoate dupa multa vreme pe cei de la Bistrita din zona retrogradarii.

O noua etapa cu multe egaluri intre primele clasate. In continuare, intre primul loc si locul 7 sunt doar patru puncte diferenta.

Urmatoarea etapa va avea loc incepand de maine si pana joi (nu inteleg exact de ce, ca doar minunata noastra Nationala nu se pregateste pentru CM 2010 din Africa de Sud) cel mai asteptat meci va fi cel dintre Dinamo si Steaua.. care, in cazul unei victorii a celor din Groapa va complica si mai mult lucrurile in fruntea clasamentului.

 

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat luni, 15 martie 2010, 11:57

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri