Stiri

Lil Wayne: 3 din 12

Lil Wayne: 3 din 12

Lil Wayne culege roadele unui an de munca. Si nu sunt putine. Artistul a castigat 3 premii la gala din acest an a BET Hip Hop Awards, inclusiv pentru `MVP of the Year` (n.r Most Valuable Players), in defavoarea lui Jay-Z , T.I, Kanye West sau DJ Khaled .

Rapper-ul, in varsta de 26 de ani, a primit cele mai multe nominalizari la BET Hip-Hop, 12 mai exact. Lil Wayne a castigat si la categoriile `Lyricist of the year` si `Alltel People's Champ`. In discursul tinut la acceptarea premiului, Lil a spus publicului ca zilele acestea va deveni tatic.

La categoria `Rookie of the year` a castigat Shawty Lo, desi printre nominalizati se numara si Flo Rida . Anul acesta `I Am a Hip-Hop Icon` a fost Russell Simmons, premiat si pentru contributia semnificativa adusa comunitatii hip-hop.

Ceremonia a fost animata de T.I, Nas , Ludacris , Nelly, Common , Young Jeezy , Ice Cube . Senzatie au facut 50 Cent , Keri Hilson , Keyshia Cole si Ciara. Gala BET Hip-Hop Awards s-a tinut la Atlanta's Civic Center, sambata, 18 octombrie.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat marti, 21 octombrie 2008, 13:34

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri