Stiri

Liviu Hodor - Sweet Love (single nou)

Liviu Hodor - Sweet Love (single nou)

Liviu Hodor a lansat pe Urban.ro single-ul “Sweet Love”. Piesa este un featuring cu Mona ( EX. Wassabi) si a fost compusa in colaborare cu John Puzzle.

“Am ales sa colaborez pentru acest single cu Mona pentru ca se potriveste cel mai bine cu starea si beat-ul piesei. Este o voce foarte buna ce a fost prea putin valorificata pana acum. Sunt sigur ca o sa va placa”, a spus Liviu Hodor.

“Sweet Love” este al treilea single lansat de Liviu Hodor, dupa “Happy for you” si “Dream with you”, piese care au luat cu asalt playlisturile posturilor radio si cluburilor de la noi, dar si din afara. Datorita numarului de difuzari “Happy for you” a devenit cea mai longeviva piesa in Romanian Top 100 Airplay si a fost licentiata in toata lumea, la cele mai importante case de discuri.

In paralel cu lansarea noului single “Sweet Love” pe Urban.ro, piesa s-a auzit si pe radio, simultan la Kiss FM si Radio 21. Liviu Hodor se pregateste pentru mega-petrecerea verii - Liberty Parade (asculta aici imnul Liberty Parade), unde acesta va mixa pe 30 iulie.

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat luni, 27 iunie 2011, 10:07

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri