Stiri

Loredana cauta chitarist

Loredana cauta chitarist

Loredana cauta un nou chitarist pentru trupa ei. Planurile de viitor ale cantaretei sunt mari: un concert la Sala Palatului cu scop caritabil-strangere de fonduri pentru sinistratii din Haiti, o serie de concerte internationale care debuteaza cu un show in Belgia si multe spectacole in tara. Pentru toate aceste evenimente Loredana are nevoie de profesionisti.

“Caut un chitarist care sa fie deschis si versatil, creativ dar si un muzician adevarat. Caut un om pentru cea mai buna slujba pe care un chitarist o poate obtine, in acest moment, in Romania”, spune cantareata. Loredana este pregatita sa faca un casting serios si sa gaseasca cel mai bun chitarist care sa se alature trupei ei. “Nu am preferinte, caut cel mai bun baiat sau cea mai buna fata, care sa stie sa cante punk, hard&heavy metal. Limita de varsta este de 35 de ani iar cv-urile si demo-urile pot fi trimise pe adresa: castingloredana@yahoo.com.

"Dupa 12 concerte doar in ianuarie 2010 asteptam un baiat sau o fata care sa ne convinga ca merita rolul”, marturiseste Loredana. In 2010 Loredana este pregatita pentru un an plin de concerte alaturi de trupa ei de profesionisti. In acelasi timp, Loredana continua filmarile la “Aniela”, primul serial romanesc de epoca, unde viata lui Mimi, personajul pe care-l intepreteaza, va cunoaste o serie de intamplari neprevazute.

Sursa: Loredana Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 09 februarie 2010, 12:19

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri