Stiri

LuKone feat deMoga – “Allemasse” (videoclip)

LuKone feat deMoga – “Allemasse” (videoclip)

 

Dupa ce saptamana trecuta LuKone si deMoga au lansat simultan single-ul ALLEMASSE pe toate posturile importante de radio, ceea ce a fost o miscare promotionala daca nu inedita, cel putin neconventionala, astazi putem vedea si videoclipul. 
 
Materialul a fost realizat la sfarsitul lunii martie pe platourile de la Buftea in regia lui Iulian Moga iar premiera a avut loc in aceasta noapte pe Libertatea.ro. Puteti vedea o serie de poze de la filmari si un video making of, realizate de Bimus si Edi, pe monden.info.
 
Allemasse” (“I let myself down”) este single-ul de debut al unui nou proiect muzical romanesc: o colaborare inedita intre LuKone (DJ) si deMoga (voce), doi producatori axati pana in prezent pe stiluri muzicale complet diferite.
 
LuKone, pe numele sau real Vlad Lucan, se numara printre artistii care au infiintat casa de productie Okapi Sound. Impreuna cu Mitza formeaza echipa Agresiv, “vinovata” de numeroase hituri ale celor mai in voga artisti hip-hop romani: Guess Who (“Locul Potrivit”, “Manifest” ), Grasu XXL (“Azi NU”, “Prea mult fum” ), Spike (“Realitate” ), Maximilian (“Dragoste Nebuna” ) etc.
 
Piesa este interpretata de deMoga (Marius Moga), compozitor si cantaret axat in special pe muzica pop. El a declarat referitor la colaborarea cu Vlad:
 
“Suntem doi producatori din doua zone diferite: din urban hip-hop, respectiv pop, si se simte in piesa aceasta dualitate: nu este nici prea comerciala, nici prea underground, prea dark… Vlad a venit la mine cu mai multe beaturi, dar cel de la Allemasse mi-a placut cel mai mult, asa ca am facut linia melodica, am produs impreuna piesa.”
 
Acestea fiind spuse, va invit sa urmariti videoclipul.
 
Enjoy! 
Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat miercuri, 27 aprilie 2011, 11:14

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri