Stiri

Madonna + Michael Jackson = 100 ani

Madonna + Michael Jackson = 100 ani

Madonna si Michael Jackson isi vor celebra, luna aceasta, cea de-a 50-a aniversare. Insa, spre deosebire de Madonna care va sarbatori fastuos jumatatea de veac la locuinta sa din estul Londrei, alaturi de familie, "Regele muzicii pop" al anilor '80 nu pare sa aiba motive de sarbatoare.

Nascut pe 29 august 1958, in Indiana, Michael a cunoscut succesul la o varsta frageda impreuna cu fratii sai, iar apoi cu "Thriller" - album vandut in peste 50 de milioane de exemplare. La randul sau, Madonna (pe numele sau real Louise Ciccone Ritchie, nascuta pe 16 august 1958, in Michigan) si-a inceput ascensiunea mondiala cu melodia "Like a virgin" - un cocktail de provocare, sex si religie, care s-a dovedit a fi castigator si durabil.

Cu toate ca ambii au fost inzestrati cu un talent extraordinar, carierele celor doi au urmat drumuri complet diferite. Michael, inzestrat cu mai mult talent decat Madonna, atat ca muzician si dansator, cat si ca artist de scena, nu a avut o cariera durabila. Decaderea lui, extrem de rapida, s-a datorat atat problemelor judiciare (n.r. - diverse procese de pedofilie), dar mai ales pierderii laturii creative si capacitatii de a ramane un star, el fiind exemplul perfect al unei persoane celebre distruse de nivelul gloriei la care a ajuns.

Madonna, insa, e exemplul perfect al femeii de succes, ea reusind sa ramana in industria muzicala reinventandu-se mereu, desi a fost implicata intr-o serie lunga de scandaluri legate de credinta sa, de filme exhibitioniste, poze indecente sau bisexualitate.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat vineri, 15 august 2008, 03:23

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri