Stiri

Madonna "s-a despartit" de Louis Vuitton!

Madonna "s-a despartit" de Louis Vuitton!

Metaforic vorbind, dupa ce a incheiat contractul cu Louis Vuitton, Madonna a realizat cu pictorial incediar de moda, in colaborare cu faimoasa firma D&G.

Cantareata a fost imaginea brand-ului Louis Vuitton pana in momentul in care acestia au decis sa puna capat colaborarii dintre ei, alegand in favoarea artistei un model mult mai tanar - Lara Stone, de 25 de ani.

La cei 51 de ani, Madonna reuseste cu greu sa ii entuziasmeze pe creatorii de moda, atunci cand vine vorba de promovarea colectiilor acestora.

Noroc ca a aparut Photoshop-ul, astfel diva mai are sanse sa continue ca fotomodel, dovada fiind chiar ultimul pictorial pe care aceasta l-a realizat cu echipa celebrului brand D&G.

Madonna si-a lansata chiar ea, propria colectie de ochelari de soare, numita MDG.

Fotografiile in care ea apare sunt realizate de faimosul fotograf Steven Klein.

In urma cu ceva timp, artista a semnat un contract cu Iconix Brand Group, o colaborare in urma careia ea urmeaza sa lanseze la nivel global, colectii vestimentare alaturi de fiica ei, Lourdes.

Poate cine stie peste cativa ani, Madonna sau Lourdes vor ajunge cunoscute precum D&G, Louis Vuitton si multi altii din lumea modei.

Sursa: luxuo Autor: Florence, postat luni, 15 martie 2010, 10:33

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri