Stiri

Mamicile de la Hollywood

Mamicile de la Hollywood

Angelina Jolie (28 de ani) l-a adoptat pe micutul cambodgian cand acesta avea sapte luni. Se afla in Africa la filmarile pentru 'Beyond Borders' si a fost pentru prima data cand actrita a tinut un bebelus in brate. Acum Maddox are 2 ani si este peste tot purtat de mama lui. 'Nu-mi pot imagina viata fara el. N-as mai putea respira fara el.'

Afirmatiile de mai sus s-au dorit o replica la stirile conform carora agentia care a intermediat adoptia ar fi sub atentia FBI, deoarece se presupune ca micutii plasati unor familii straine, in realitate, nu ar fi orfani. Din fericire, Jolie nu se afla in pericolul de a-l pierde pe Maddox, cel care i-a schimbat viata starletei americane. Planurile frumoasei vedete sunt mari: 'Visul meu este sa strang sub acoperisul casei copii apartinand mai multor culturi si religii', a declarat ea la sfarsitul anului trecut publicatiei 'New York Daily News'.

Pam Anderson (36 de ani) este nu numai un sex simbol al Hollywood-ului, ci si o mama devotata. Din fostul mariaj cu Tommy Lee, Pamelei i-au ramas doi copii, Brandon (7 ani) si Dylan (5 ani). Chiar si atunci cand isi duce baietii la meciurile de fotbal, actrita are grija sa-si mentina imaginea sexy. 'Copiii sunt prioritatea mea. Am grija sa-i culc la noua seara. Citim povesti si spunem rugaciuni. Cand spun 'Va iubesc, Brand si Dyl', Brandon raspunde 'Va iubesc, mami si Dyl', iar Dylan 'Te iubesc, Brand si te iubesc si pe tine, mamico'.

Daca a arata bine este o excelenta cale de a te razbuna pe cineva inseamna ca actrita Mary-Louise Parker (40 de ani) i-a platit-o fostului iubit. Billy Crudup s-a despartit de Parker dupa o relatie de sapte ani si cu putin timp inainte de nasterea primului lor copil, William Atticus Parker. La doar doua saptamani dupa ce a nascut, Mary-Louise arata sexy, era zvelta si ii multumea nou-nascutului pentru faptul ca datorita lui sanii i se asaza atat de bine in sutien.

Ultimii doi ani au fost destul de plini de evenimente pentru Gwyneth Paltrow (31 de ani). In octombrie 2002 si-a pierdut tatal, iar la scurt timp dupa aceea l-a intalnit pe actualul logodnic, Chris Martin, solistul formatiei Cold Play. In vara asta se va naste primul lor copil. 'Este de-a dreptul uimitor sa stiu ca voi da nastere acestei fiinte care este si o parte din tatal meu', a declarat ea pentru 'Vanity Fair', adaugand ca dupa nasterea copilului se va retrage pentru un an de zile din activitatea cinematografica.

Cu putin timp inaintea filmarilor pentru 'Kill Bill', Uma Thurman (33 de ani) l-a anuntat pe regizorul Quentin Tarantino ca este insarcinata pentru a doua oara. Uma mai are o fetita, Maya, de cinci ani, al carei tata este Ethan Hawke, fostul sot al actritei. Tarantino ar fi putut gasi cu usurinta o inlocuitoare a ei, dar a preferat sa astepte pana dupa nastere. Vedeta l-a nascut pe Roan in ianuarie 2002. La trei luni dupa nastere, ea a inceput un antrenament intensiv de arte martiale pentru a-si relua forma fizica ceruta de rol.

In octombrie 2002, Sarah Jessica Parker (38 de ani) si sotul ei, Matthew Broderick, s-au bucurat de venirea pe lume a micutului James Broderick. La iesirea din maternitate, o multime de fotografi o asteptau pe eroina din serialul 'Totul despre sex' sa apara in brate cu progenitura ei. 'Este cel mai minunat lucru din lume sa fii mama!' Se pare ca unul dintre primele cuvinte pe care l-a rostit James a fost 'pantof'. De dragul copilului, Parker a refuzat sa mai filmeze inca o serie pentru 'Sex and the city.

Sursa: intercont.ro: Roxana I. Ancuta - Jurnalul National Autor: Anonymous, postat miercuri, 25 februarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri