Stiri

Mandinga lanseaza un nou single: Europarty!

Mandinga lanseaza un nou single: Europarty!

Va oferim si noi in premiera via Monden.info, cel mai recent single al trupei Mandinga, cel mai important proiect latino de la noi.  

Piesa se numeste Europarty iar partea oarecum inedita ar fi aceea ca a fost produsa de cei de la HaHaHa Production. Lansarea marcheaza si un nou concept live pe care Mandinga il va oferi publicului: Balkan Social Club.

Comunicatul de presa de mai va aduce, sunt convins lamuririle necesare. Dupa care puteti asculta piesa.

    Cu o viziune inovatoare asupra muzicii, un stil ce imbina ritmurile latino cu elemente ale folclorului balcanic si o cariera ce insumeaza aproape un deceniu de aparitii live pe cele mai importante scene, Mandinga da astazi tonul la Europarty.

    Produsa de HaHaHa Production, Europarty este o piesa manifest care surprinde cel mai bine ideea de multiculturalitate promovata inca de la inceput de membrii trupei Mandinga.

    From Bucharest to France spune piesa, iar membrii trupei vor face intocmai: insotiti de prieteni si admiratori, vor pleca intr-o calatorie de la Arcul de Triumf din Micul Paris, pana la Arcul de Triumf de pe Champs Elysee, cu opriri in cateva orase mari din Europa.

    Scopul principal al caravanei este acela de a evidentia si demonstra vecinilor europeni adevaratele valori si trasaturi de caracter ale romanilor: optimism, veselie, toleranta, sau sete de distractie.

    Ne place mult piesa si suntem nerabdatori sa vedem reactiile fanilor. Elena ne-a surprins cu accentul frantuzesc, iar piesa ne binedispune pe toti instantaneu. Colaborarea cu Smiley si echipa HaHaHa Production a venit la momentul potrivit, dand o nota moderna si actuala mesajului nostru, declara in cor membrii trupei Mandinga.

    Mandinga, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate proiecte muzicale din Romania, revine in forta cu piesa Europarty si te invita sa ai parte de distractie fara frontiere cu noul concept de show live: Balkan Social Club.

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat joi, 24 februarie 2011, 13:02

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri