Stiri

Mariah Carey in juriul American Idol

Mariah Carey in juriul American Idol

Conform unor declaratii ale lui Nick Cannon, sotul cantaretei, aceasta nu ar spune nu unei oferte venite din parte organizatorilor American Idol. Asta, daca vreti, in ciuda faptului ca Nick e implicat in realizarea emisiunii de la NBC "America's Got Talent".

Intrebat de The Hollywood Reporter ce parere are despre schimbarile care au loc in randul staff-ului American Idol, Cannon a spus ca plecarea lui Simon Cowell, figura principala a show-ului va putea fi depasita atata vreme cat Ryan Seacrest si Randy Jackson sunt implicati in proiect, el personal crede in valoarea si potentialul sau.

Intrebat daca Mariah Carey a fost abordata in vederea unei colaborari in cadrul editiei cu numarul 10 a American Idol, Cannon a spus ca Mariah ar vrea sa se implice in juriu, ca i-ar face placere. Sotul cantaretei a mai adaugat:"E una din cele mai importante cantarete ale epocii noastre, ar fi grozava. Nu stiu daca are suficient timp, cu toate astea cred ca daca cei de la American Idol ar putea sa tina cont si de programul ei, stiu ca i-ar palce sa apara la Idol."

Va vom tine la curent cu miscarile de trupe din cadrul celei mai importante emisiuni de profil American Idol.

Sursa: www.billboard.com Autor: Daimon, postat joi, 12 august 2010, 11:58

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri