Stiri

Megan Fox  nu vrea sa fie comparata cu Angelina Jolie

Megan Fox nu vrea sa fie comparata cu Angelina Jolie

Megan Fox a refuzat rolul Lara Croft din Tomb Raider 3 pentru ca deja s-a saturat de comparatiile cu Angelina Jolie.

Dupa succesul din Transformers, Megan era pricipala favorita pentru acest rol. Cu toate acestea, actrita a refuzat oferta extrem de tentanta, care i-ar fi putut insemna cu siguranta un pas inainte in cariera ei, din toate punctele de vedere.

Surse din lumea filmului au confirmat existenta acestei oferte precum si refuzul tinerei actrite care si-a motivat decizia prin faptul ca nu doreste ca lumea sa o mai compare cu Angelina, cea care a aparut in primele doua filme. Inca de anul trecut cand au aparut primele zvonuri in acest sens, Megan Fox s-a aratat deranjata de comparatie si a negat orice legatura cu filmul. Conform acelorasi surse, in aceasta situatie se pare ca producatorii vor alege o actrita necunoscuta pentru rolul Lara Croft.
 

Tomb Raider 3 se vrea o continuare a succesului obtinut in 2001 Lara Croft: Tomb Raider si 2003 Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life. In ciuda acestor discutii legate de numele actritei din rolul principal, si a faptului ca deja din 2006 se vorbeste de acest nou proiect, nu a fost anuntat inca regizorul care va raspunde provocarii.

 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat miercuri, 31 martie 2010, 11:22

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri