Stiri

Michael a vandut Neverland!

Michael a vandut Neverland!

Michael Jackson a vindut in secret ranch-ul Neverland pentru suma de 35 de milioane de dolari, afirma publicatia "National Enquirer", care motiveaza ca fostul rege pop este intr-un profund colaps financiar. Publicatia americana a aflat ca Michael (46 de ani) a fost nevoit sa accepte oferta unui cumparator misterios si, daca actele se vor semna fara nici o problema, va trebui sa paraseasca ferma in 90 de zile. Surse din apropierea starului au declarat ca in prezent exista o ipoteca de 16 milioane de dolari pe aceasta proprietate construita de Michael in 1988, in Los Olivos, linga Santa Barbara, in statul american California.

Se pare ca fostul rege pop nu isi mai permite nici macar intretinerea acestei ferme, adica 3 milioane de dolari anual, si oricum declarase ca nu o mai considera casa lui din momentul in care politistii au patruns acolo pentru perchezitii. Tot la Neverland s-au petrecut si majoritatea abuzurilor sexuale de care este acuzat in prezent Michael Jackson si din cauza carora cheltuieste acum sume fabuloase pe avocati si taxe juridice. A ajuns la faliment. Conform expertului financiar John Duross, Michael Jackson s-a obisnuit sa cheltuiasca anual cu 20-30 de milioane de dolari mai mult decit cistiga, fapt ce explica actuala situatie dezastruoasa a finantelor sale.

Jackson "se afla intr-o criza financiara. Pur si simplu nu dispune de suficiente fonduri pentru a-si achita toate cheltuielile", a precizat specialistul, explicind ca a ajuns la aceasta concluzie examinind notificarile facute de consilierii financiari ai starului de-a lungul anilor. Michael Jackson ar putea fi nevoit sa vinda chiar si drepturile de publicare asupra propriilor albume si drepturile de publicare asupra materialelor discografice ale altor mari muzicieni, printre care si legendara formatie britanica "The Beatles".

De cealalta parte, Thomas Mesereau Jr., avocatul apararii, a sustinut ca Michael Jackson are o situatie financiara stabila, explicind ca drepturile de publicare pe care le detine, au ajuns in prezent sa valoreze intre 4 si 5 miliarde de dolari. In februarie 2003, starul avea datorii de 10,5 milioane de dolari si un cont in banca de numai 38.000 de dolari. De asemenea, acuzarea a mai precizat ca el inca mai datoreaza catre Bank of America 235 de milioane de dolari in urma unui imprumut si a unei linii de credit deschise pe numele sau. Neverland - momeala pentru copii Ranch-ul Neverland a fost construit special pentru a atrage copii, a afirmat un procuror al tribunalului din Santa Monica, California, in cadrul unei audieri de la inceputul procesului.

Procurorul Gordon Auchincloss l-a acuzat de asemenea pe Jackson ca se straduia in fel si chip sa-i faca pe copii, in special pe baiatul pe care l-a abuzat, sa "creada ca e cel mai tare tip din lume". "La Neverland copiii nu faceau teme, nu trebuiau sa se culce devreme, faceau ce voiau, mincau ce voiau... Toate aceste indulgente au adus-o pe victima in patul lui Michael in timp ce parintii erau trimisi in vacante de lux", a afirmat procurorul, referindu-se la Gavin Arvizo, baiatul pe care l-ar fi agresat cintaretul.

Apararea se bilbiie In afara problemelor financiare, Michael Jackson are mari necazuri si la proces, martorii convocati de aparatorul sau facind o impresie destul de proasta. Astfel, unicul martor chemat marti de avocatul lui Michael Jackson la bara a afirmat ca acesta are si prietene femei, dar a inceput sa se bilbiie cind a fost pus sa dea exemple. Apararea incearca sa demonstreze ca Michael nu este pedofilul descris de procurori, ci victima unei masinatii odioase.

Intrebat de acuzare daca Jackson intretine relatii amicale cu femeile, Joseph Marcus, administrator la Neverland, a raspuns cu destul de multa stingacie, intrebind: "In afara de sotiile sale?". "Are prietene", a adaugat Marcus, nereusind insa sa le numeasca decit pe Elizabeth Taylor si Liza Minelli. Apararea isi punea insa mari sperante in marturia lui Macaulay Culkin, vedeta din seria "Singur acasa", care era asteptat sa apara ieri la tribunal.

Sursa: evz Autor: Anonymous, postat miercuri, 01 iunie 2005, 12:27

Comentarii(1)

Didika29080908-05-2011 11:03:16
Didika290809
Stiri de doi lei

Doamne,rau e sa fii prost ! Acest "Anonymous" este un specimen R A R ! De prostie, bineanteles ! Stie el, ca la Neverland " s-au petrecut majoritatea abuzurilor sexuale " de care a fost acuzat Michael Jackson. Il citeaza pe procurorul care s-a chinuit fara succes,sa-l scoata vinovat pe cantaret de fapte pe care nu le-a savarsit niciodata. La momentul respectiv,acest specimen n-avea de unde sa stie ce deznodamant va avea circul mediatic numit "proces", pe care l-au pornit procurorii obsedati,impotriva lui Michael Jackson. Dar,daca avea putin creier,s-ar fi abtinut de la comentarea unui aspect despre care nu cunostea amanunte in ceea ce priveste apararea lui Michael Jackson.

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri