Stiri

Michael Jackson a fost declarat nevinovat

Michael Jackson este nevinovat ! Dupa 7 zile de deliberari, juratii l-au achitat pe cantaret de toate acuzatiile care i se aduceau. Dupa aflarea verdictului, fanii au inceput sa sarbatoreasca.Capetele de acuzare au fost abuz sexual asupra unui minor, incercarea de sechestrare, administrarea unei substante intoxicante. Juriul l-a declarat insa nevinovat pe Michael jackson la toate cele 10 capete de acuzare. Procesul a inceput pe 30 ianurie 2005 la tribunalul din Santa Maria, in California si a facut valva atat in Statele Unite cat si in lumea intreaga. Pe perioada judecarii si a deliberarii, oraselul Santa Monica a fost in stare de asediu. Mii de politisti au fost desfasurati pentru a asigura paza si securitatea, dupa ce tribunalul a fost inconjurat de sute de reporteri, de operatori si care de transmisie si bineinteles de foarte multi fani ai cantaretului. In cele patru luni de judecata au fost audiati 200 de martori, printre care si celebritati precum Macaulay Culkin, vedeta seriei ,,Singur Acasa'', prieten apropiat al cantaretului, sau prezentatorul vedeta de televiziune Jerry Springer. S-au prezentat mii de probe, inclusiv reviste porno, gasite in dormitorul vedetei. Megastarul a negat toate acuzatiile si a declarat ca este victima unei familii care doreste sa profite de celebritatea lui pentru a trage foloase materiale.

Sursa: realitatea Autor: Anonymous, postat marti, 14 iunie 2005, 09:32

Comentarii(2)

Ana_Buc12-09-2005 18:28:17
Ana_Buc

Sincer eu nu sunt o fana a lui michael...insa nu -l pot acuza k este vinovat! eu una cred k este nevinovat......stiu k demult el este impotent....si de accea s-a si despartit de fiica lui elvis preslay.....cred k totul a fost o minciuna k sa scoata bani de la el......nu pot sa zic k este un sfant...insa chestia asta e cam absurda zic eu....!

eu26-06-2005 16:03:38
eu
pedofil

Nu cred ca este nevinovat, doar ca acuzarea a fost cam slab pregatita, de atitzia ani se face vilva pe cazul ca-i pedofil, shi lumea tot nevinovat il crede, e un tzicnit debusolat care-shi merita soarta!

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri