Stiri

Mihai Traistariu nu iese din casa fara noua lui iubita

Mihai Traistariu nu iese din casa fara noua lui iubita

Proiectele muzicale il determina pe Mihai Traistariu sa petreaca mai mult timp in avion decat acasa. De multe ori, cantaretul colinda si trei tari intr-o singura saptamana, asa incat i-a fost destul de greu, pana acum, sa se angajeze intr-o relatie de durata. De mai bine de o luna insa, Mihai are o noua iubita, pe care nu vrea sa o neglijeze sub nici un chip. Tocmai de aceea, interpretul "Tornero" a gasit cea mai buna solutie: aceea de a o lua peste tot cu el pe Ioana, cea care pare sa fi pus stapanire pe inima lui.

Mihai Traistariu este un baiat vanat de multe femei, unele care il admira pentru fizicul lui, altele dornice de celebritate sau ahtiate dupa bani. Mai ales de cand presa a tot scris despre suma care ar umple conturile cantaretului: nici mai mult, nici mai putin de doua milioane si jumatate de euro. Nici inainte ca milioanele de euro sa se afle in contul lui, Mihai nu a dus lipsa de admiratoare, dar parca si mai abitir s-au infocat fetele cand si-au dat seama ca s-ar putea plimba cu Porsche-ul sau ca si-ar putea face cumparaturile de prin cele mai fitoase magazine din lume. V-am mai povestit despre avalansa de mesaje si telefoane primite de Mihai de la astfel de femei. Multe dintre ele, care ii trimiteau cele mai fierbinti mesaje, indragostite lulea de Mihai sau mai bine zis de promisiunea financiara care li se intrevedea, nici macar nu au dat ochii vreodata cu artistul, dar continuau sa-si imagineze ca daca primesc cale libera catre inima lui vor primi si PIN-ul cardului.

Au fost impreuna la Eurovision

Cu unele dintre fetele care veneau de la concertele lui, Mihai nu s-a dat in laturi de la cate o mica aventura, fara a-si dori insa vreodata mai mult. A preferat o relatie cat de cat serioasa, dar cand aceasta n-a mai mers, i-a pus capat fara sa regrete. Mihai a fost cateva luni cu Carmen, o fata din Constanta, cu care cantaretul mai avusese o legatura in trecut. Dar, din cauza programului sau aglomerat, cei doi se vedeau foarte rar si, pana la urma, s-au despartit. Probabil ca nici el nu a simtit prea multe pentru Carmen, de vreme ce niciodata nu a vrut ca ea sa-l insoteasca, atunci cand trebuia sa plece din tara.

Nu la fel se intampla cu noua lui iubita: "Am inceput relatia cu Ioana acum o luna si jumatate, imediat ce m-am despartit definitiv de Carmen. De atunci ma simt asa de bine cu Ioana, incat am luat-o peste tot cu mine". Prietena lui Mihai are 27 de ani, cu un an mai putin decat artistul si lucreaza la Metro, la sectia contabilitate-registre. Cei doi au fost impreuna in Finlanda, la Eurovision, in Malta, Cipru, Grecia si la Roma. Prefera ciorba reincalzita Interesant este ca Mihai are tendinta de a se intoarce la fostele iubite, pentru ca si cu Ioana a mai avut o relatie, mai demult: "Cu Ioana am mai avut o relatie acum sase ani, intr-o vara, de vreo trei luni. Chiar daca nu a durat atunci, am ramas buni prieteni, iar acum, am simtit amandoi ca trebuie sa mai incercam o data". Mihai nu pare convins ca ciorba reincalzita este cea mai buna varianta, dar se bucura, pe cat posibil, de ceea ce are acum: "Nu stiu ce va fi pe viitor, dar deocamdata ma simt super cu ea si nu vreau sa schimb nimic".

Artistul ne-a mai declarat ca el si Ioana nu s-au certat pana acum: "Ne-am maturizat amandoi intre timp si pana acum nu ne-am certat niciodata. Sper sa fie un semn bun". «O iau cu mine peste tot» Dandu-si seama ca ar putea sa-si nemultumeasca prietena prin desele absente, Mihai s-a gandit sa plece impreuna cu Ioana la toate concertele: "Ca sa nu ma cert cu ea, ca sa nu se simta singura si abandonata, am convenit ca atunci cand am concerte in afara tarii si stau mai multe zile, sa o iau peste tot cu mine", ne-a declarat interpretul. Pe Ioana o asteapta o serie lunga de plimbari, in mai multe tari:

"In urmatoarea luna am concerte in Moscova, Italia, Spania, Cehia si Belarus. Peste tot ma va insoti". Iar in iunie, cand in Romania ne va topi canicula, Mihai si Ioana vor pleca la racoare, in nordul Europei: "Pe 28 iunie trebuie sa merg in Norvegia, pentru un alt spectacol. Nu-i asa ca ii ofer o viata de vis? Ce fata nu ar vrea sa mearga cu prietenul ei in zece tari in doua luni?", se intreaba retoric Mihai. Avantajul nu este insa doar al Ioanei: "Acum drumurile astea nu mi se mai par nici macar obositoare!", a incheiat artistul.

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat luni, 21 mai 2007, 03:16

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri