Stiri

Mika se reprofileaza!

Mika se reprofileaza!

Kick - Ass este cel mai nou film pentru adolescenti care o sa apara in cateva luni pe micile ecrane. Se anunta a fi plin de actiune, de divertisment, mai degraba un fel de Tarantino pentru copii.

Este vorba despre un baiat, un adolescent care incearca sa devina super-erou.

Dave Lizewski este un student nepopular, cu putini prieteni, care traieste impreuna cu tatal sau. Viata sa nu este foarte complicata si nici ambitiile lui nu sunt atat de mari. Totusi, intr-o zi el ia decizia sa devina un super-erou, chiar daca nu detine nicio putere si nu straluceste la vreun sport.

Atentie, ecranizarea are la baza unele dintre cele mai violente benzi desenate ale lui Mark Millar, creatorul celebrului "Wanted".

Distributia este una excelenta, Nicolas Cage, Mark Strong, iar actorii de "plumb", Aaron Johnson si Chloemoretz fac un adevarat spectacol.

Productia va fi difuzata in cinematografele din Romania incepand cu data de 23 aprilie 2010.

Coloana sonora a filmului contine pe langa piesa interpretata de Mika si melodii interpretate de The Prodigy, The Pretty Reckless, Ellie Goulding si Elvis Presley. In cadrul clipului, rolul principal il joaca Mika, dar pot fi vazuti si actorii protagonisti ai filmului "Kick Ass".

 


Sursa: thesun.co.uk Autor: Florence, postat joi, 18 martie 2010, 13:28

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri