Stiri

Mircea Radu il trimite pe fostul sau sef la fabrica sa de ciocolata

Mircea Radu il trimite pe fostul sau sef la fabrica sa de ciocolata

Zilele trecute Petrisor Obae i-a luat un interviu Directorului Executiv al Antenei 1 despre situatia de la Observator, mai precis este vorba de schimbarea prezentatorilor care au consacrat acel intervar orar.

Seful Antenei 1 declara ca si Mircea Radu a fost in carti, dar ca dupa cateva probe s-a decis ca Alina Petrescu este mai buna pentru aceasta pozitie.

Enervat la culme de aceste declaratii, Mircea Radu a dat replica:

"Doamna Camelia Voiculescu şi domnul Sorin Oancea m-au rugat să particip la o simulare în studioul de ştiri al Observatorului, ca să mă vadă nişte experţi englezi. Nu să dau o probă pentru postul de crainic de ştiri. Şi nicidecum ca ”să mi se dea o şansă” obţinerii unui post pe care nu l-am vrut. Iar mai susnumiţii ştiu foarte bine asta…

(....)

Îi mulţumesc pentru generozitatea cu care îmi oferă posibilităţi de a mă remarca în meseria mea. Ţin să-i răsplătesc dărnicia, propunându-i ceva: eu să-i predau cursuri de televiziune (îmi închipui că va fi greu - nu poţi învăţa, de pildă, un cofetar ce-i aia rating - dar o să am rabdare, aşa cum se face cu începătorii…) iar, la schimb, el să mă înveţe să învelesc ciocolata-n staniol.”

Pagina de Media

Sursa: Pagina de Media Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 22 februarie 2010, 10:56

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri