Stiri

Miss Playboy isi face de cap

Miss Playboy isi face de cap

Miss Playboy 2006, Roxana Ungureanu, si-a facut de cap la mare in weekendul trecut, in timp ce iubitul ei, Claudiu Patrascu, a dormit, rapus fiind de canicula de sambata.

Alungati de caldura din Bucuresti, cei doi indragostiti s-au refugiat la malul marii, acolo unde Patrascu are o casuta de vacanta care se roteste dupa soare. Toate bune si frumoase, distractie din belsug, adiere de vant, iubire cat cuprinde, dar pana la un punct. Soarele mult prea puternic l-a alungat pe "fitosul de Bucuresti" in camera sa, unde a ramas sa doarma.

In timp ce Claudiu tragea un pui zdravan de somn, "iepurasul" Roxana nu l-a urmat in dormitor, ci a profitat de clipele de libertate totala si a zbughit-o in oras. Insotita de o prietena buna, Miss Playboy si-a facut toate placerile. Si-a cumparat tot ce i-a facut cu ochiul, s-a rasfatat prin saloanele de cosmetica, intr-un cuvant, s-a pus la respect, mai ales ca iubitul sau a contribuit semnificativ, nu de alta, dar daca vrei sa ai la brat o Miss Playboy, trebuie sa deschizi larg portofelul. Roxana a petrecut cum nu se poate mai bine cu prietena ei, au barfit ca fetele, s-au plimbat cu sky-jetul si au stat la plaja.

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat luni, 02 iulie 2007, 14:31

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri