Stiri

Monden Info STUDIO: Miss Mary (episodul 7)

Monden Info STUDIO: Miss Mary (episodul 7)

Una din rubricile Monden.info pe care le-am preluat in ultima vreme este Monden Info Studio, ajuns deja la episodul 7. Invitata editiei a fost Miss Mary. Dar mai bine va las sa cititi si vedeti materialul original:


Dupa “remember” in care ne amintim de piese pe care le ascultam cand eram mici, Monden Info STUDIO este rubrica mea preferata deoarece descoperim lucruri noi despre artistii romani si ii ascultam live, fara Auto-Tune si alte efecte. In episodul de astazi o avem pe Miss Mary care a raspuns provocarii de a intra in studio pentru cititorii nostri.

Am fost in studioul celor de la Red Clover Media unde Miss Mary a inregistrat melodia Open, cel mai recent single al sau. Eu cred ca suna mult mai bine in varianta asta decat originalul pentru ii pune vocea in valoare. Imi plac foarte mult versurile piesei produse de Jake winking.

Miss Mary e artista noua cu potential, e modesta in ceea ce priveste talentul sau si e entuziasta. S-a facut deja remarcata in fata industriei muzicale si urmeaza sa o auzim la radio (piesa a primit OK-ul posturilor de radio). O gasiti pe siteul ei oficial si pe Facebook.

Mai jos aveti inregistrarea cu Miss Mary si un interviu cu ea in care ne vorbeste despre studiile si preferintele sale muzicale. Enjoy!


 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat joi, 31 martie 2011, 10:04

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri