Stiri

Monica Barladeanu are teren pe luna

Monica Barladeanu are teren pe luna

O noua afacere imobiliara prospera in Romania. Desi ideea parea, la inceput, trasnita, exista multe vedete care au devenit proprietare cu acte in regula pe parcelele scoase la vanzare la initiativa unei organizatii americane. In timp ce unii si le achizitioneaza spre amuzamentul celor din anturaj, altii le primesc cadou cu diverse ocazii. Monica Barladeanu si Teo au devenit vecine in spatiul extraterestru datorita unor cunostinte.

Cele doua vedete au primit cadou cate 70.000 de metri patrati pe Luna. In "cartier" mai locuiesc latifundiarul Gigi Becali, care a mirosit pesemne un profit, Maria si Ionut Iftimoaie, Bodo, componentele fostei trupe ASIA, Giulia si Cream . Nici politicienii nu s-au dat inlaturi de la investitiile imobiliare pe Luna. Cozmin Gusa si Dumitru Sechelariu sunt doar doi dintre proprietarii care se pregatesc de campania electorala.

Ultima intrata in galeria investitorilor este Diana Bisinicu, fosta membra a trupei Pops, care i-a daruit parcela tatalui sau, cu ocazia aniversarii. Asadar, fiecare dintre cei mentionati pe site-ul ambasadei lunare detine 70 de hectare de pamant selenar.

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat vineri, 28 martie 2008, 16:58

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri