Stiri

Morandi VS LuKone - Angels (2011 RMX)

Morandi VS LuKone - Angels (2011 RMX)

 

Morandi VS LuKone ne propun colaborarea Angels (2011 RMX), asta dupa ce piesa Angels (Love is The Answer) aducea primele succese importante la nivel international pentru Morandi, in urma cu vreo 4 ani. 

Nu am foarte multe detalii asa ca mai bine ascultam intai piesa, sunt curios cum vi se va parea? Daca ar fi sa fac paralele si sa spun de ce alta piesa imi aminteste, am vreo doua nume intre care oscilez. Referintele astea depind fireste de backgroundul muzical al fiecaruia. Oricum e de bine. 

 

Nu stiu daca mai e cazul, dar sa spun cateva lucruri despre LukOne. E membru fondator Okapi Sound, si probabil l-ati vazut si live in turneu cu Guess Who. Primul lui single e un featuring deMoga si se numeste Allemasse.

Morandi vor lansa in vara asta al patrulea album, Zebra, sub Universal Music, dar sa revin un pic la piesa originala  Angels (Love Is The Answer), de pe albumul N3xt. A fost dupa cum va spuneam un mare succes international, mai ales in Rusia si Ucraina, cu milioane de downloadari, 600 000 de difuzari la 122 de statii de radio din 413 orase rusesti. 

Cum vi se pare varianta Morandi VS LuKone – Angels (2011 RMX) ? Cum a evoluat muzica celor de la Morandi ? In urma cu cateva zile au lansat piesa noua Serenada, ati apucat sa o ascultati ? Ati vazut pozele de la filmarile pentru videoclip ?

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat duminica, 03 iulie 2011, 21:36

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri