Stiri

MTV aduce cel mai nou show despre tinere mame

MTV aduce cel mai nou show despre tinere mame

“Teen Moms”, documentarul pe care MTV il aduce in premiera luni, 1 martie, de la ora 22:00, prezinta viata unor mame adolescente si obstacolele pe care acestea trebuie sa le depaseasca pentru a face fata situatiei!

Daca in documentarul “16 and pregnant” prezentat de MTV, telespectatorii le puteau vedea pe fete in postura de viitoare mame, in “Teen Moms”, este surprins primul an pe care acestea il vor petrece alaturi de noul nascut.

Documentarul le prezinta pe Farrah, Maci, Amber si Catelynn in incercarea lor de a face fata provocarilor care au venit odata cu statutul de mama. Ele se vor confrunta cu situatii nemaintalnite atunci cand vine vorba de a-si face ordine in viata. Chiar daca momentele prin care au trecut le-au luat prin surprindere si nu s-au intamplat in ordinea in care au loc in mod normal, cele patru adolescente vor incerca sa gaseasca drumul spre viata pe care si-o doresc.

Casatoria, adoptia, terminarea liceului, facultatea, obtinerea unui job si incercarea de a-si intemeia o familie sunt acum provacarile carora vor trebui sa le faca fata Luni, 1 martie, de la ora 22:00, telespectatorii pot urmari cel mai complet documentar despre viata unor adolescente, care devin mamici la varste foarte fragede, numai in cadrul show-ul “Teen Moms”!

Sursa: MTV Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 01 martie 2010, 12:35

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri