Stiri

MTV difuzeaza in direct "MTV MOVIE AWARDS" si "MTV VIDEO MUSIC AWARDS"

MTV difuzeaza in direct "MTV MOVIE AWARDS" si "MTV VIDEO MUSIC AWARDS"

MTV va difuza in direct din Los Angeles doua dintre cele mai importante gale de premiere alea anului: “MTV MOVIE AWARDS” si “MTV VIDEO MUSIC AWARDS”. Duminica, 6 iunie, cele mai tari staturi si cele mai bune filme vor fi premiate in cadrul festivitatii “MTV MOVIE AWARDS”, in timp ce “MTV VIDEO MUSIC AWARDS”, ce va fi difuzata duminica, 12 septembrie, va aduce cele mai bune videoclipuri si cele mai importanti artisti pe scena faimoaselor premii.

A 19-a editie “MTV Movie Awards” va fi transmisa LIVE din amfiteatrul Gibson al Universal City, California, in cadrul caruia, castigatorul premiului Emmy, Mark Burnett, se va intoarce pentru a 4-a oara conscecutiv ca producator executiv al festivitatii de premiere. Starurile se vor lupta pentru “popcornul din aur” la categorii pe care numai MTV le poate crea: premiul pentru cel mai bun sarut, cea mai buna bataie si cel mai bun act comic.

Mark Burnett, realizatorul unor productii faimoase ca “Survivor,” “The Apprentice,” “Are you Smarter Than a 5TH Grader?”, “Martha Stewart”, “Rock Star,” “Contender”, “Shark Tank” va incerca sa aduca din nou “MTV MOVIE AWARDS” in topul celor mai importante gale de premiere. Si in acest an se asteapta ca premiile MTV Movie Awards sa stranga milioane de telespectatori, asa cum s-a intamplat si in anii precedenti. Anul trecut festivitatea a reusit sa adune impresionanta cifra de 5.3 de milioane de telespectatori in seara premierei.

Cea de-a 27-a editie “MTV VIDEO MUSIC AWARDS”ce va fi difuzata direct din Los Angeles, California, va desemna cele mai tari vedete ale anului si cele mai bune videoclipuri. Premiile VMA vor avea si in acest an un producator de exceptie, Jesse Ignjatovic care se intoarce pentru al 4-lea an consecutiv ca realizator al “MTV VIDEO MUSIC AWARDS” 2010. Producator al multor show-uri cu renume ca “MTV Ultimate Mash-Ups” featuring Jay-Z/Linkin Park, “Dancelife”, Snoop Dogg - “Doggy Fizzle Televizzle,” Meet The Barkers,” si “MTV Icon” , Jesse doreste ca si in acest an “MTV VIDEO MUSIC AWARDS”cel putin la fel de multi telespectatori cati a avut anul trecut. In 2009, show-ul a reusit sa adune in fata micilor ecrane mai mult de 26.9 milioane de telespectatori.

Toti pasionatii de muzica si filme pot intra pe site-urile MovieAwards.MTV.com siVMA.MTV.com unde pot urmari imagini surprinse la festivitatile din anii trecuri, pot viziona lista cu toti castigatorii premiilor si pot gasi comentariile celebritatiilor de pe covorul rosu. MTV va difuza in direct din Los Angeles doua dintre cele mai importante gale de premiere alea anului: “MTV MOVIE AWARDS” si “MTV VIDEO MUSIC AWARDS”.

Sursa: MTV MOVIE AWARDS Autor: Adi.Vrauko, postat miercuri, 17 februarie 2010, 11:13

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri