Stiri

MTV Fresh difuzeaza in premiera ultimul videoclip al lui Bitza!

MTV Fresh difuzeaza in premiera ultimul videoclip al lui Bitza!

Luni, 8 februarie, de la ora 13.00, MTV Fresh difuzeaza in premiera cel mai nou videoclip al lui Bitza intitulat "Numele tau". Piesa este un remix al single-ului “Oriunde te vei afla” compusa de trupa Holograf in anul 1989 si este inclusa pe noul album al artistului, “Goana dupa fericire”.

Pentru filmarea videoclipului au lucrat atat regizorul Alex Ceausu, cat si Bitza, care au invins frigul petrecand 20 de ori de filmari inconjurati de tunuri de caldura. “Pe mine, personal, piesa “Oriunde te vei afla” m-a marcat chiar de cand am ascultat-o prima data.

Cu acest remake am vrut sa readuc in atentie muzica romaneasca mai veche.” a declarat Bitza. De asemenea, Bitza va sustine un concert de lansare al albumului “Goana dupa fericire” duminica, 7 februarie in clubul Maxx din Regie unde va canta alaturi de Artan (Timpuri Noi), Mario, Raku si Maximilian“. Cat despre invitatii surpriza, acestia nu au cum sa lipseasca.

S-a pus problema si realizarii unui turneu, momentan acest lucru ramanand doar la stadiul de idee”, a mai marturisit Bitza. MTV Fresh difuzeaza in premiera cel mai nou videoclip al artistului Bitza , “Numele tau”, luni, 8 decembrie, de la ora 13.00.

Sursa: MTv Autor: Adi.Vrauko, postat vineri, 05 februarie 2010, 13:59

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri