Stiri

Musicalul Spider-Man va debuta mai devreme pe Broadway

Musicalul Spider-Man va debuta mai devreme pe Broadway

Mult asteptatul musical in al carui realizare se va implica si o parte din echipa U2 mai exact Bono si The Edge va debuta pe Broadway mai devreme decat se anticipase, adica inca din luna decembrie 2010. Anuntul a fost facut chiar de catre producatori.  

Producatorul Michael Cohl a anuntat ca "Spider-Man Turn Off The Dark," spectacol la care se lucreaza de cativa ani si a carui premiera a fost amanata pentru luna februarie 2011 (dupa ce initial ar fi trebuit sa aiba loc candva la inceputul acestui an) va avea totusi premiera mult mai devreme. Astfel, premiera va avea loc pe 21 decembrie 2010, dupa ce incepand cu 14 noiembrie vor avea loc primele reprezentati.

Povestea continua aventurile originale ale eroului benzilor desenate de la Marvel. Asa cum s-a intamplat si cu filmele sau cu numeroasele seriale pe aceasta tema, si musicalul va oferi o poveste al carui personaj principal va fi foarte tanarul om de stiinta Peter Parker, care va fi muscat (din nou) de un paianjen, urmand ca a doua zi sa se trezeasca ataranand pe perete.

Musicalul va fi probabil cel mai costisitor din istoria Broadway-ului, anumite usrse indicand cifra de 50 de milioane de dolari.  

Rolul principal va fi detinut de actorul si cantaretul Reeve Carney, al carei trupa Carney a aparut in filmul "Snow Falling on Cedars."

Regia productiei este in mainile lui Julie Taymor, in timp ce, asa cum va spuneam, toate aranjamentele muzicale au fost realziate de Bono & The Edge

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat miercuri, 11 august 2010, 14:05

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri