Stiri

Naomi Watts a ramas insarcinata in timpul filmarilor

Naomi Watts a ramas insarcinata in timpul filmarilor

Una dintre cele mai solicitate actrite de la Hollywood, frumoasa blonda Naomi Watts a anuntat de curand ca va fi mamica. Vestea a venit la scurt timp dupa ce vedeta nominalizata la Oscar a terminat lucrul pe platourile de filmare de la mult-asteptata ecranizare omonima a romanului "Valul Pictat/ The Painted Veil".

Fericitul tatic este colegul sau de platou, Liev Schreiber. Cei doi actori formeaza un cuplu fericit de 2 ani, iar lucrul pentru Valul Pictat a reusit sa le consolideze relatia. Dorinta actritei de a avea un copil nu a constituit un secret pentru presa, Naomi Watts declarand in repetate randuri ca pentru ea, cel mai important lucru in viata este sa aiba un copil.

"Valul pictat" s-a bucurat de aprecierile criticilor din lumea intreaga si a reusit de curand sa castige Globul de Aur, pentru ,,Cea mai buna coloana sonora". Filmul spune povestea unui cuplu proaspat casatorit (Naomi Watts si Edward Norton), a carui dragoste va fi pusa la grea incercare, in momentul in care se aventureaza pe taramurile mitice ale Chinei. Singuri printre straini si nevoiti sa se adapteze unui nou mod de viata, Walter si Kitty invata sa vada in iubire o noua ratiune de a trai.

Sursa: gandul Autor: Anonymous, postat duminica, 18 martie 2007, 20:52

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri