Stiri

Nicoleta Dragan a plecat de la Hi-Q

Nicoleta Dragan a plecat de la Hi-Q

Dupa Dana Nalbaru, si Nicoleta Dragan a decis s-o rupa la inceputul acestei saptamani cu cei doi colegi din Hi-Q, Mihai Sturzu si Florin Groza, disensiunile dintre membrii formatiei devenind, in ultima vreme, tot mai acute.

Dana Nalbaru s-a retras acum sase ani din trupa Hi-Q pe motiv ca isi doreste o cariera solo, Mihai Sturzu si Florin Groza au fost iar parasiti, de data aceasta de Nicoleta Dragan. Pentru a avea cat mai mare impact, baietii de la Hi-Q au facut publica ruptura din formatie in emisiunea lui Catalin Maruta de la Pro TV. Cei doi au fost evazivi in ce priveste cauzele despartirii de Nicoleta.

"Planurile noastre nu mai coincid cu cele ale Nicoletei. Noi am vrut sa facem niste investitii de ordin managerial cu care ea nu a fost de acord", a declarat Florin pentru Click! Nicoleta a rabufnit, la randul ei, pe blogul personal, ea fiind scoasa de pe site-ul trupei unde obisnuia sa scrie: "Ei m-au rugat sa nu fac publica despartirea noastra pana dupa emisiunea Happy Hour. Mi-as fi dorit insa sa o pot face dupa, pe blogul pe care obisnuiam sa scriu, insa el a fost sters imediat dupa ce emisiunea se incheiase".

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat luni, 14 aprilie 2008, 08:17

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri