Stiri

Nicoleta e singura!

Nicoleta e singura!

Una din cele mai longevive relatii din showbizul romanesc s-a incheiat: Nicoleta Luciu, cea mai sexy vedeta din Romania (dupa parerea milioanelor de barbati care se numara printre fanii ei), s-a despartit de Dinu Maxer.

Presa i-a despartit si i-a casatorit pana acum de atatea ori, incat acum iti vine greu sa mai crezi cand surse extrem de sigure din apropierea lor iti jura cu mana pe inima ca Nicoleta si Dinu nu mai sunt impreuna. si totusi este adevarat... in urma cu cateva zile, Nicoleta s-a mutat din apartamentul pe care il impartea cu Dinu, dupa ce au convenit, cu eleganta care i-a caracterizat intotdeauna, sa nu urmeze exemplul altor cupluri celebre si sa se "tiganeasca" prin presa.

De aceea n-am fost foarte surprinsi cand, contactati ieri de Libertatea, cei doi nu au dorit sa comenteze asupra acestor informatii. In urma cu vreo doua saptamani, in presa a aparut informatia ca Nicoleta a achizitionat un teren la Buftea pe care planuieste sa-si ridice o vila de toata frumusetea. Toata lumea a crezut atunci ca e vorba de un proiect comun al celor doi.

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat miercuri, 01 iunie 2005, 14:40

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri