Stiri

Nicoleta i-a suflat iubitul Simonei Patruleasa?

Nicoleta i-a suflat iubitul Simonei Patruleasa?

Intr-un interviu acordat revistei Story, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Simona Patruleasa , le doreste fostului sau iubit si Nicoletei Luciu "sa fie fericiti impreuna, pentru ca se potrivesc". In urma cu cateva saptamani, Simona (in varsta de 30 de ani) s-a despartit de iubitul ei Zsolt Czergo, fost hocheist la echipa Miercurea Ciuc, patronul unui cazinou din Iasi si proprietarul sloturilor din alte cateva cazinouri din Bucuresti. Dupa o relatie de doi ani, ruptura a intervenit la scurt timp dupa ce indragostitii au revenit dintr-o vacanta de neuitat petrecuta in Cancun, Mexic.

IDILA LA ORIZONT

Vedeta postului Antena 1 a declarat ca Zsolt nu-si dorea inca o familie, acesta fiind motivul pentru care au decis sa mearga pe drumuri diferite. "Pe langa cariera, imi doresc o familie si vreau tare mult sa am copii. Zsolt, care este de aceeasi varsta cu mine, vrea sa mai copilareasca", spune Simona. Insa, gurile rele vorbesc despre faptul ca si Nicoleta Luciu ar fi atarnat destul de greu in balanta despartirii.

SPERANTA LUI ZSOLT

La inceputul acestei luni, dupa ce Luciu si-a luat bagajele si s-a mutat din apartamentul pe care il impartea cu Dinu Maxxer, bruneta a fost vazuta la Casino Hilton in compania cui credeti ? A lui Zsolt. Daca senzuala interpreta a negat ca s-ar fi infiripat ceva intre ea si tanarul barbat, Czergo Zsolt nu a exclus posibilitatea unei idile: "Deocamdata, nu este nimic intre noi, dar cine stie ce se va intampla peste o vreme".

COINCIDENTE

Cum s-a scris in presa ca Luciu l-a parasit pe Dinu, alaturi de care a stat opt ani de zile, pentru un alt barbat, este normal ca toate aceste coincidente sa dea de gandit. Aproximativ in aceeasi perioada in care Simona si Zsolt si-au spus adio, Luciu isi punea traista-n bat si-l lasa pe Dinu, primul barbat din viata ei, cu buzele umflate. Asa ca nu ar fi de mirare ca Luciu sa fi dorit, la randul ei, sa mai copilareasca, de preferat in bratele unui barbat cu bani si chipes pe deasupra.

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat marti, 14 iunie 2005, 09:25

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri