Stiri

"Nisip purtat de Vant" de pe "Sambure de Drac"

"Nisip purtat de Vant" de pe "Sambure de Drac"

Dupa mai bine de 8 ani de cariera, 7 albume lansate si 5 Discuri de Diamant pentru vanzari exceptionale, trupa Animal X se pregateste sa lanseze cel de-al 8-lea album din cariera lor muzicala impreuna cu MediaPro Music!

"Inca din faza de inregistrari ne-am propus sa lansam acest album alaturi de o casa de discuri care sa ne reprezinte cel mai bine pe piata si MediaPro Music ni s-a parut cea mai potrivita alegere", au declarat baietii de la Animal X. Albumul se anunta a fi unul curajos, cu multe influente rock, dar si drum'n' base sau rock'n'base. Si pentru ca Animal X nu vor sa-si lase publicul sa astepte, cei 6 baieti din trupa au pregatit deja primul single. Piesa se intituleaza "Nisip purtat de vant" si este o balada ce provoca dependenta.

"Am ales ca primul single promovat sa fie "Nisip purtat de vant" pentru ca este o piesa melodioasa, un pic nostalgica, ce se potriveste perfect cu toamna. Pentru ca publicul din Roamania a devenit din ce ce mai exigent si pentru ca fanii nostri asteptau un album pe masura, am hotarat ca acest material sa contina atat piese in forta, indraznete, cat si balade", povestesc baietii.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat marti, 14 octombrie 2008, 12:12

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri